Čeferin ugostio Piksija, selektor Srbije jasan: "Ne želim SP na svake 2 godine"

- Protivnik sam toga da se Svetsko prvenstvo održava na svake dve godine, moramo ceniti stavove Uefe - rekao je Dragan Stojković Piksi

  • 3
Srbija - Luksemburg

Foto: Mn press

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi bio je gost Aleksandra Čeferina, predsednika Uefe, koji ga je dočekao u Nionu, kako bi razgovarali o aktuelnim fudbalskim temama.

Našu reprezentaciju narednog meseca očekuje odlučujući meč za plasman na Svetsko prvenstvo u Katar protiv Portugalije, na gostujućem terenu, što selektor Stojković koristi da poradi na dobrim odnosima sa krovnom fudbalskom organizacijom u Evropi.

- Poziv predsednika Uefe, Čeferina, prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom. Sastanku je prisustvovao i Zoran Laković, direktor nacionalnih federacija UEFA. Proveli smo vreme u prijatnom razgovoru o aktuelnim fudbalskim temama. Još jednom sam ponovio svoj stav da sam protiv ideje da se SP organizuje na svake dve godine - istakao je Stojković, pa potom dodao.

- Moramo da sačuvao Evropsko prvenstvo i poštujemo stavove Uefe. Pristuni su bili i Đorđo Marketi, kao i Frank Rudolf sa kojima sam sarađivao dok sam bio član Tehničke komisije UEFA, bilo je zadovoljstvo videti ih ponovo - zaključio je selektor naše reprezentacije povodom sastanka.

Video: Portugalci imaju krila i lete pa da ih se plašim? Srbija mora da igra najlepši fudbal u Evropi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA