Fudbalerka raskinula sa dečkom zbog inostranstva, a onda se zaljubila u saigračicu

Neobična priča fudbalerke iz Danske

  • 4
Pernil Harder, Magdalena Erikson, fudbalerke, poljubac, Švedska Foto: Valery HACHE/AFP/Profimedia

Fudbalerka iz Danske Pernil Harder imala je dečka oko tri godine, a onda se 2012. preselila u Švedsku kako bi napravila sledeći korak u karijeri. Duga udaljenost značila je kraj veze, ali godinu dana kasnije pokazalo se da će se ljubav pronaći upravo tamo gde nije očekivala - u svlačionici.

Danska zvezda je otvorila oči pred saigračicom iz Linčpinga Magdalenom Erikson i mogla je da oseti kako joj se pojavljuju leptirići u stomaku.

Ona to govori u podkastu 'Rejsen', koji vodi Danijel 'Druk' Deletić iz fudbalskog programa 'Sat af'.

- Onda smo počeli malo više da razgovaramo zajedno i počela sam da shvatam kao da sam želela da budem sa njom sve vreme.

-I više sam želela da budem sa njom nego sa svojim prijateljima. Možda je bilo malo više u to vreme, a onda samo pomislim da su se pojavile neke emocije i da sam dobila male leptire u stomaku - rekla je Pernila Harder.

U to vreme Harder nije znala da je zanimaju žene, a takođe je ranije bila u vezi sa muškarcem. Međutim, njena švedska saigračica Magdalena Eriksson je promenila njen pogled na svet.

- Na to padam, mislim. Ličnosti. Mislim da je bila super kul i zanimljiva i volela sam njen mentalitet. A onda sam ja preuzela inicijativu. Zato što mislim da nije znala da me ona tako zanima. Znala sam da je za devojčice, pa ako je neko hteo da preuzme inicijativu, mislio sam da sam to ja, i pomislila sam da idem na sve ili ništa. - kaže Pernila.

Video: Fudbalerke Sloge treniraju na poljani, a druge su na tabeli Superlige

Zatim je jedno dovelo do drugog i na sreću i ona je bila zainteresovana. Imala sam prave vibracije - kaže Pernille Harder i dodaje:

- Naravno da sam bio nervozan. Ali, ponekad morate nešto učiniti, čak i ako ste nervozni - dodala je ona.

Iako je 'Magda' Eriksson dobro prihvatila Harderovu inicijativu, ipak je prošlo godinu dana od trenutka kada su prvi put bili na sastanku pa sve dok se nisu pojavili kao par.

Pritom su morali biti sigurni da među njima postoje stvarna osećanja - posebno zato što su igrali u istom timu.

- Obe smo želele da budemo potpuno sigurne da postoji nešto. I tada je bilo tamo. Osećala sam se prilično sigurno od samog početka. Trebalo joj je malo više vremena da to shvati - kaže Harder.

Pernila Harder je kasnije prešla iz Linkopinga u Volfsburg, da bi se 2020. godine ponovo sastala sa svojom 'Magdom' u velikom klubu Čelsi.

Njih dve su zajedno uživali u velikom uspehu sa titulom prvaka Engleske, dok je danski napadač iznova i iznova bio nominovan za nagradu kao najbolji svetski fudbaler za zlatnu loptu.

Video: Srce seksi fudbalerke ukrala je jedna crnka: Igraju u suparničkim timovima, ali pobedu slave vatreno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA