≫ 

Širer: U ovom Sitiju ili Liverpulu bih davao 40 golova po sezoni

Pomenuo je i Harija Kejna...

  • 2
Alan Širer, Tijeri Anri Printskrin: Youtube/Liam 2ushrod

Alan Širer je u svoje vreme bio ponajbolji evropski napadač, a veruje i da bi danas bio jednako ubojit kao u vreme kada je nosio dres Blekburna, Njukasla, reprezentacije Engleske...

- U današnjem Liverpulu ili Mančester sitiju, s obzirom na to koliko šansi koje te ekipe stvaraju, solidan napadač može da postigne oko 20, a vrhunski u najboljim godinama, kao što sam bio ja, dao bi 40-45 golova. Ko je bio dobar fudbaler u sedamdesetim ili devedesetim, bio bi dobar i danas - rekao je Širer.

- Tehnologija sporta je veoma napredovala i fudbaleri imaju puno više mogućnosti, znanja i stručnjaka koji o njima brinu - istakao je Širer.

Osvrnuo se i na Harija Kejna.

- Kejn radi dosta dobar posao, zar ne? Daje golove kao od šale, ali mislim da bih i ja u tim godinama mogao da igram u današnjoj Engleskoj. Bilo bi zanimljivo videti Harija i mene u istom timu. Lično se krećemo, mislim da bi to dobro funkcionisalo - poručio je Širer, koji je 63 meča u dresu Albiona postigao 30 golova.

Video: Jokić se uhvatio za glavu posle brutalne rampe Gordona u stilu Lebrona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA