Zvezda na neobičan način pozvala navijače na Radnički, iz kluba žele punu Marakanu!

"Halo? Zvezda te zove!" - Ime je najnovije akcije u kojoj učestvuju igrači Crvene zvezde

  • 3
Njegoš Petrović, Strahinja Eraković, FK Crvena zvezda, superliga srbije Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Radnički iz Niša u okviru 14. kola u Superligi Srbije, meč je na programu u nedelju, 24. oktobra, s početkom od 18 časova i 45 minuta. "Crveno-beli" iz Beograda daju sve od sebe da na zanimljiv i interesantan način pozovu navijače da dođu u što većem broju i daju podršku fudbalerima posle teškog gostovanja u Danskoj protiv Mitjilanda (1:1).

Publika je oduvek bila dvanaesti igrač u redovima Crvene zvezde, a iz kluba žele da to bude slučaj i protiv ekipe Radničkog. Takođe, klub bi voleo da privoli što veći broj navijača kako bi na neki način igračima zahvalio i za neverovatne uspehe koje nižu u Evropi.

Povodom utakmice, pored grafita koji su iscrtani širom grada koji pozivaju na Marakanu, sada su iz kluba i snimili promotivni video u kom "glume" Njegoš Petrović i Strahinja Eraković, prvotimci Crvene zvezde, a koji pokušavaju da pozovu što veći broj ljudi na Marakanu u nedelju.

Video: Nema samo top u nogama, nego i snajper: Nova golćina Njegoša Petrovića s 20 i kusur metara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA