≫ 

Krstajić i TSC u novom problemu: Trener traži isplatu 20 plata, klub nudi "samo" tri

Razlika između ove dve strane je navodno u visini od 97.000 evra

  • 11
Mladen Krstajić

Foto: Instagram/mladenkrstajic20

Ekipa TSC-a iz Bačke Topole je otpustila Mladena Krstajića sa mesta šefa stručnog štaba, ali prema navodima Sport kluba, trener traži od kluba da mu isplate narednih 20 plata, odnosno 110.000 evra, koliko bi mu usledilo da je ostao do kraja ugovora koji je prevremeno raskinut.

TSC se nalazi na više nego dobrom četvrtom mestu, te nije baš najjasnije zašto je došlo do ovog otkaza. Sam je i Krstajić to potvrdio putem svog Instagram profila, gde je okačio priču sa kompletnom tabelom i podebljanim četvrtim mestom uz smeh.

Krstajić je ostao pri svom stavu i dan nakon odluke, naime, on je od kluba tražio da mu isplate ono što mu se duguje, a to su prema njegovoj računici 20 mesečnih plata u visini od 110.000 evra. Predsednik kluba, Janoš Žemberi, izneo je kompromisan predlog i ponudio je Krstajiću "samo" tri plate, što je ovaj odmah odbio.

Ovakav epilog ne ide u prilog ekipi TSC-a, koja sada ima ispred sebe samo dve nedelje da reši pitanje novog šefa struke, jer će on moći da bude postavljen tek kada se sve reguliše sa prethodnim, odnosno kada dođe do overavanja raskida ugovora.

Rukovodostvo kluba je imenovalo Mirka Jovanovića, nekadašnjeg pomoćnika Zoltana Saba, koji je dolaskom Mladena Krstajića promovisan u sportskog direktora, te će on moći da vodi ekipu u naredna dva kola.

Razlika oko koje se "ganjaju" klub iz Bačke Topole i Mladen Krstajić je navodno 93.000 evra, od kojih srpski trener ne želi da odustane ni po koju cenu. U narednim danima bi trebalo da se zna više o dogovoru ove strane.

Video: Trener TSC-a: Igrali smo koliko su nam dozvolili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle Krstic

    23. oktobar 2021 | 13:12

    Nisam ljubitelj Krstajica ali ne treba da im oprosti ni jedan euro.Samo u zemlji Srbiji se otpusta covek koji je tim iz sela doveo do 4 mesta.

  • Slavoljub Muslin

    23. oktobar 2021 | 15:18

    Trener Krstajić, hehehe ...

  • plata

    23. oktobar 2021 | 15:40

    za strucno NEZNANJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA