≫ 

Stojković u Saudijskoj Arabiji dobio pojačanje iz Partizana

Đorđe Pantić, koji je kao trener golmana radio u Teleoptiku i pomagao prvom timu Partizana, pridružio se Stojkoviću u Al Feihi

  • 9
Đorđe Pantić Foto: Privatna arhiva

Nekadašnji golman Partizana, iz vremena kada su crno-beli početkom veka igrali grupnu fazu Lige šampiona, a do tekućeg vikenda trener čuvara mreže filijale Teleoptika - Đorđe Pantić, karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, preciznije u ekipi Al Feihe koju sa klupe predvodi još jedan bivši "partizanovac" Vuk Rašović, saznaje Telegraf.

Konačan dogovor je već postignut, novi klub je Pantiću već poslao vizu i avionske karte, te će trener golmana na Daleki istok već početkom naredne sedmice. Naravno, nijedan korak u ovom slučaju nije preskočen, jer su akteri ljudi koji su praktično zajedno odrastali u Humskoj, pa je Rašović, pre nego što posao i krenuo u realizaciju, pozvao čelnike crno-belih i pitao za dozvolu da angažuje Pantića, koji je u minulom periodu uspešno radio sa trenerom Albertom Nađem u Teleoptiku, ali bio od pomoći i prvom timu kada god je to bilo potrebno.

Klub, naravno, nije želeo da bude smetnja Pantiću, dao mu je pristanak da se pridruži maloj koloniji Srba u Saudijskoj Arabiji, jer je to odlična prilika i za novo iskustvo i za zaradu, jer zemlje iz tog podneblja cene i veoma dobro plaćaju strance.

Ideja za angažman Pantića u Al Feifi je postojala još letos, kada je Rašović preuzeo tim, no morale su da se poklope neke kockice. Srpski trener, kao i njegov pomoćnik Ljubiša Ranković su pozvali Pantića.da u budućnosti brine o najboljem čuvaru mreže u ligi Saudijske Arabije - Vladimiru Stojkoviću, doskorašnjem kapitenu Partizana, koji se pomenutom klubu priključio ovoga leta i već izborio za status neprikosnovenog.

Kako su u prošlosti već sarađivali u Partizanu i neguju prijateljske odnose i van terena, Stojković i Pantić će praktično samo nastaviti ono što su negovali u Humskoj. Ovoga puta kao direktni saradnici.

>>> Videćemo koliko je poraz od Genta kod kuće ostavio traga na Partizan, koji danas (13.30) ima jedno od najtežih gostovanja u Superligi - TSC-u, u Bačkoj Topoli. Ipak, crno-beli su vrlo dominantni u domaćem prvenstvu, pa je kvota na dvojku 1,20, a na kombinazziju 2&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC - Partizan.

Video: Mi smo već znali da će meč sa Portugalom odlučivati: Selektor Piksi nakon Azerbejdžana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA