≫ 

Fiorentina i Vlahović nastavili rat: Kapiten mu "oteo" penal, on ga dao iz slobodnjaka

Saigrači su morali da se umešaju kako ne bi došlo do većih sukoba

  • 6

Dušan Vlahović je najbolji strelac Fiorentine, ali i igrač koji izvodi penale u ovom klubu. Takođe, on je šutirao penal i za reprezentaciju Srbije, međutim, sada mu Kristijan Biragi nije dozvolio da to ponovo učini na utakmici s Kaljarijem, da bi nešto kasnije Vlahović uzeo loptu kod jednog slobodnog udarca i maestralnim udarcem je poslao u gol.

Igrao se 21. minut utakmice kada je glavni arbitar meča pokazao na belu tačku, kao po običaju, Vlahović je krenuo po loptu kako bi je stavio na belu tačku, međutim... Biragi je uzeo loptu, stavio je na penal i nije želeo da dopusti Vlahoviću.

Nastala je gužva oko lopte, saigrači su sklonili Vlahoviću, dok se čini kao da je Biragi rekao da "ima osećaj" kada se radi o izvođenju istog. Šutirao je precizno i jako, golman je otišao u drugu stranu.

Fiorentina je ubrzo došla i do 2:0, a s tim rezutlatom se otišlo i na poluvreme. Nije se dugo čekalo u drugom, tek pet minuta, kada je dosuđen slobodan udarac na nekih 20-ak metara od gola. Vlahović je uzeo loptu, postavio ju je, sjajno šutirao preko živog zida i time doveo svoju ekipu do vođstva od 3:0.

Kako je to sve izgledalo, možete pogledati u video klipu na početku teksta.

Podsetimo, nije ovo prva stvar koja se dešava Vlahoviću u Firenci, on je odbio ugovor sa klubom, potom je naišao na salve uvreda navijača, da bi ga sada "zlostavljao" i kapiten kluba... Teško vreme za Dušana Vlahovića.

Video: Vlahović: Ostaje finale u Portugalu, idemo na pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast

    24. oktobar 2021 | 17:00

    Ovaj decko zasluzuje real madrid

  • Душан Краишник Бања Лука

    24. oktobar 2021 | 21:27

    Одавно Одавно овако Нападача нисмо имали ,,, шта би Швабо дао За оваквог 🇷🇸🇷🇸🇷🇸👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA