≫ 

Italija bruji o ovom čoveku: Turbo Simeone dao četiri gola, Lacio potučen do nogu!

Meč karijere za Simeonea juniora

  • 0
Giovanni Simeone, Đovani Simeone, FK Verona - FK Lacio Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lacija pretrpeli su težak poraz u nedelju popodne na gostovanju u Veroni, a za to je odgovoran samo jedan čovek - Đovani Simeone!

Momak koji je odavno sa sebe skinuo etiketu "tatinog sina" odigrao je moguće najbolju utakmicu u karijeri, najefikasniju u seniorskoj konkurenciji - postigao je sve golove u demoliranju rimskog tima na "Bentegodiju", za 4:1.

Simeone junior je pogađao mrežu u 30, 36, 62. i 92. minutu.

Prvi je fudbaler Verone koji je postigao više od tri gola za taj klub na jednoj utakmici, a ovo mu je i drugi het-trik u karijeri u Seriji A, i oba su došla protiv ekipa koju je sa klupe vodio Mauricio Sari.

Gosti su bili potpuno potučeni danas, imali su određenih kadrovskih problema posebno u liniji odbrane, ali ono na šta nisu računali je zahuktala Verona koja pod hrvatskim trenerom Igorom Tudorom igra kao preporođena.

U toj mašineriji i dvojica srpskih fudbalera igraju veoma važnu ulogu, sada već standardni Ivan Ilić i Darko Lazović, obojica starteri danas.

Koliko je Tudor preokrenuo situaciju u ekipi dovoljno govori činjenica da je od njegovog dolaska na mesto Di Frančeska, ekipa u narednih šest utakmica postigla čak 21 gol - treći najveći broj u ligi od tog momenta.

Do dolaska Tudora, Verona je imala bilans pobeda i poraza u odnsu 0-3.

U nedelju popodne, uz sjajno vođenje Tudora sa klupe, u prvi plan je iskočio ubitačni Đovani Simeone čija će se partija danas još dugo prepričavati. Argentinac se ovako probio na treće mesto na listi strelaca sa šest pogodaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Najseksi italijanska voditeljka preko velikog dekoltea poslala poljubac fanovima u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA