≫ 

Dva igrača Junajteda udarila na stenu Liverpula, sad im se svi smeju zbog njegovog odgovora

Ibrahima Konate pokazao koliko je fizički jak

  • 0
Ibrahima Konate, Fred, Bruno Fernandeš

Printskrin: Twitter.com/@MugglekaiWack

Liverpul je doveo pravu stenu tokom letnjeg prelaznog roka, kada je na Enfild stigao Ibrahima Konate iz Lajpciga, a to se najbolje videlo u duelu protiv Mančester junajteda, gde su Redsi naneli težak poraz svom najvećem rivalu sa 5:0.

Štoperski tandem Liverpula Van Dajk - Konate zaista deluje zastrašujuće. I igrački po kvalitetima, ali i po fizikalijama oba igrača, koji deluju kao ogroman neprelazni bedem pred golom.

Koliko je fizički jak, Konate je demonstrirao u derbiju na Old Traford kada je došlo do koškanja fudbalera, nakon nesportskog poteza Kristijana Ronalda, koji je šutnuo Kurtisa Džonsa dok je bio na zemlji.

U čitavoj gužvi brzo se pojavio Konate, koji je bio zadužen za smirivanje ratobornih igrača Junajteda. Dok su se Van Dajk, Robertson, Aleksander-Arnold i Henderson bavili Ronaldom, Konate je sklanjao, ali bukvalno, Bruna Fernandeša, a zatim i Freda, koji su hteli da se umešaju u čitavu gužvu.

Delovalo je to kao da pomera malu decu, što je izazvalo oduševljenje među navijačima Liverpula, koji i u tome vide dodatnu satisfakciju uz pobedu od 5:0.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA