≫ 

Prekinut meč u Srbiji zbog tuče igrača: Veteran Zvezdare patosirao dvojicu kao MMA borac

Ružne scene tamo gde ih nikako ne sme biti

  • 12

Utakmica veteranske lige Srbije, u pitanju je drugi rang takmičenja "penzionera", dakle duel između Zvezdare i Tenta je u pitanju, i on nije završen.

Razlog - tuča igrača dva tima.

Šta se zapravo desilo?

Kao i obično što biva, došlo je do prekomernih tenzija, koškanja, svemu je prethodio nešto oštriji start, a i ova priča iznedrila je glavnog "junaka". Nismo uspeli da saznamo kako se zove ratoborni igrač Zvezdare (u zelenom dresu), ali smo uspeli da vidimo da je pokazao nedomaćinsko ponašanje - dvojicu igrača rivala je rvačkim zahvatom bacao na travu!

Imao je pravo da bude ljut na prvog, jer ga je ovaj dva puta s leđa udarao po nogama, za šta je i sviran faul, ali to nije bilo dovoljno ovome, pa je uzeo pravdu u svoije ruke. Bukvalno. Oborio je igrača Tenta na zemlju i krenuo da ga gnječi, davi, mada je brzo prekinut u agresivnom aktu.

I onda, taman kada je delovalo da se situacija primirila, da su strasti splasle, Zvezdarinog veterana je gurnuo drugi igrač Tenta, očito je stao u odbranu "palog" saigrača, pa je i on vrlo brzo uhvaćen u zagrljaj iz kojeg se teško izlazi. Tek posle toga je više igrača domaćeg tima krenulo da obuzdava prenervoznog saigrača. Tek tada se primiro.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA