≫ 

Stanković nije pognuo glavu posle poraza u Surdulici: "Zvezda je velika, idemo dalje"

Trener crveno-belih ističe da će analizirati meč, da je teško, ali i da čestita Radniku

  • 36

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u Surdulici šokantno sa 2:1 po prvi put u istoriji. Ovo je Zvezdi bio prvi poraz u sezoni, pa im sada večiti rival beži pet bodova razlike, više Zvezda nema meč manje.

Šokirali su domaćini crveno-bele, u prvom poluvremenu preko Milana Spasića, a zatim i u drugom preko Viktora Lukića iz dve brze kontre, a gol Bena samo je ublažio poraz u 57. minutu.

Nisu do kraja uspeli igrači Dejana Stankovića da postignu još jedan gol, pa je Zvezda doživela prvi poraz posle skoro godinu i po dana u Superligi.

Dejan Stanković je izneo utiske nakon meča za kameru Arena sport televizije.

- Možemo da ulazimo u analize, preuzimam odgovornost, jer sam ja taj koji je izveo tim i birao taktiku. Da bi pobedio moraš da daš gol, teško je kada se izgubi, ali čestitam Radniku, bili su momci na svakoj lopti. Nama je falila duga lopta u prvom poluvremenu, moja je krivica, analiziraćemo i izvući zaključke. Zvezda je velika, idemo dalje - rekao je Dejan Stanković posle meča.

Njegov kolega Dušan Đorđević, rekao je da su fudbaleri Radnika zaslužili da im se vrati posle napornog rada, iako nisu verovali da to može da bude baš protiv Zvezde.

- Pričali smo pre meča u kakvoj situaciji smo bili, ova ekipa je toliko korektna i vredno radi da je zaslužila da im se vrati. Nismo očekivali da to bude danas, ali zaslužili su ovu istorijsku pobedu, mislim da nikada nismo pobedili Zvezdu. Pohvalio bih u publiku za atmosferu koju su napravili - rekao je trener Radnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    27. oktobar 2021 | 19:22

    Da bi dao gol moras da imas napadaca a ne Dionija koji ne moze da skoci,ne moze da pretrci nikog ne moze da zadrzi loptu...On bre nije ni za Graficar.A sta reci za levog beka?Stoper i desni bek igraju levog beka!U kojoj ozbiljnoj ekipi to moze da se desi?Moralo je ovo jednom da se desi,jednostavno nismo ni zasluzili.Treca utakmica u nizu koju smo ocajno odigrali a tek slede teska gostovanja.

  • Mirko

    27. oktobar 2021 | 19:24

    Nemas ti Deki blage veze .Idi ti za Italiju sto pre to bolje i za zvezdu i za tebe.

  • Nis Cz

    27. oktobar 2021 | 19:45

    Podrska Deki,idemo dalje...Bice pobeda i titula naravno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA