≫ 

Zvezda izgubila posle 16 meseci, Stanković nije ušao u istoriju uz Muslina i Milojevića

Pre Surduličana, crveno-bele je u prvenstvu pobedio TSC sa pokojnim Zoltanom Sabom na klupi

  • 32
Vladan Milojević, Dejan Stanković Foto: MN press

Poraz od Radnika u Surdulici u zaostalom meču 5. kola Superlige prvi je neuspeh fudbalera Crvene zvezde posle više od 16 meseci i kraj strašnog niza od 51 vezane utakmice bez poraza u domaćem prvenstvu.

Izabranici Dejana Stankovića poraženi su prvi put u istoriji od kluba sa juga Srbije sa 2:1, pa trenutno zaostaju pet bodova za liderom Partizanom posle 13 odigranih utakmica.

Pre Surdulice, crveno-beli su u prvenstvu poklekli poslednji put pre gotovo godinu i po dana, konkretno 14. juna 2020. na gostovanju u Senti protiv TSC-a, kada je bilo 3:1 za tim pokojnog Zolatna Saboa.

Od tog dana pa do danas Zvezda je napravila jedan od najvećih nizova bez poraza u klupskoj istoriji, pošto je na 51 utakmici zabeležila čak 46 pobeda i pet remija u Superligi.

Pride, u tom periodu je šampionsku titulu u sezoni 2020/21. osvojila bez ijednog poraza i sa skorom od 35 pobeda i samo 3 remija na 38 odigranih mečeva.

Dejan Stanković je ove srede mogao da izjednači rekord Slavoljuba Muslina od 52 vezane utakmice u prvenstvu bez poraza, pa bi tako ispred njega ostao samo još Vladan Milojević koji je imao 56.

Međutim, Stankovićev tim nije bio na nivou tokom meča sa Radnikom, pa je prilika za upisivanje zlatnim slovima u istoriju kluba sa Marakane, kada se radi o trenerima, otišla u nepovrat.

Video: Zvezda je velika, idemo dalje! : Stanković nije pognuo glavu posle poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    27. oktobar 2021 | 19:23

    Usao je u istoriju,jedini je trener koji je izgubio u Surdulici

  • Zepe

    27. oktobar 2021 | 20:57

    Ukinuti var!Ništa bez penal tehnologije!

  • Milan

    27. oktobar 2021 | 19:32

    A i bruka bi bila da ovaj sharlatan prestigne dva strucnjaka...dejane odlazi igru nemamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA