≫ 

Sumrak Zvezde, pa ostalih velikana po Evropi: Barsa, Juve, Siti, Bajern doživeli "svoju Surdulicu"

Ne pamti se ovako loš dan po velike favorite

  • 0
barselona

Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Crvene zvezde, ako im je za utehu, nisu danas jedini tim iz kategorije domaćih i evropskih "teškaša" koji su osetili šta znači biti potučen od slabijih od sebe. Svoju Surdulicu danas su doživeli klubovi iz samog "krem de la krem" evropskog fudbalskog društva.

U Italiji, Juventus je na svom terenu poražen od Sasuola 1:2 i tako se dodatno udaljio od borbe za "Skudeto" koji će, kako stvari stoje, i ove godine biti nedostižan za, do skoro, "večitog prvaka" Serije A.

sasuolo

Foto: Tanjug/Ap

U Španiji - iznenađenje do iznenađenja.

Barselona je nastavila da posrće u La Ligi, pretrpela je novi poraz, drugi zaredom i treći ukupno, i sve je dalje od ekipa iz samog vrha. Katalonci su poklekli u madridskom predgrađu "Valjehasu" od Rajo Valjekana 1:0 - u režiji starog znanca Radamela Falkaoa.

Ovaj poraz je na kraju koštao posla Ronalda Kumana kome je uručen otkaz oko ponoći. 

Tek nešto bolje je prošao madridski Real, koji je odigrao "mršavih" 0:0 sa Osasunom na svom terenu, pa je sada na tabeli u egalu sa još tri tima sa po 21 bodom: Seviljom, Betisom i Sosijedadom.

Šta tek reći za Mančester siti - i za Gvardiolin tim je ova sreda bila malerozna.

"Građani" su eliminisani iz Liga Kupa u 1/16 finala nakon londonske penal serije sa Vest Hemom, pošto je do tada rezultat bio nerešen bez golova. Bio je ovo šokantan epilog po goste i kraj jedne velike serije Sitija - četvorostrukog uzastopnog šampiona ovog takmičenja.

Siti je od 2014. godine čak šest puta osvajao Liga Kup.

pep gvardiola

Foto: Tanjug/Ap

Konačno, najlošije će noćas spavati navijači i  igrači moćnog Bajerna, koji je ponižen u meču "Pokala" sa Borusijom iz Menhengladbaha rezultatom 5:0.

Nestvarno zvuči ovakav debakl po Bavarrce, kada se zna da upravo oni dugi niz godina na ovakav način maltretiraju svoje rivale u Bundesligi i Ligi šampiona.

Ipak, očito da Adi Hiter ume sa Bajernom, pokazao je to svojevremeno dok je vodio Ajntraht, ali i sada sa "Koltovima" koji su poptuno "razbucali" nosioca nemačke krune,

Video: Radnik duplira vođstvo protiv Crvene zvezde: Rezultat je 2:0 u 53. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA