≫ 

Poledica o penalu koji je Metalac poklonio Partizanu: "Golmani nikad ne nameštaju"

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost stao u odbranu Mateje Maslarevića

  • 63

Video: Ni on sam ne zna šta je hteo: Glupost golmana Metalca, hteo da dribla Rikarda, pa napravio penal

Mnogo bure na društvenim mrežama i forumima izazvala je utakmica Partizana i Metalca zbog kiksa golmana gostiju Mateje Maslarevića, koji se pri rezultatu 1:1 poigravao pred svojim golom, hteo je da dribla Rikarda, ali mu je lopta izmakla kontroli i napravio je faul nad napadačem crno-belih.

Bio je to momenat koji je prelomio meč, jer je Natho sa bele tačke posle postigao gol za 2:1, a kasnije je još jednom zatresao mrežu za konačnih 3:1.

Ipak, kiks Maslarevića izazvao je žestoke reakcije navijača Zvezde na društvenim mrežama, koji sumnjaju u njegove namere u ovoj situaciji i otvoreno ga optužuju da je namerno kiksnuo.

Povodom ovih napada na golmana Metalca, u njegovu zaštitu stao je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, Mirko Poledica. On ističe da iz svog iskustva može da garantuje da su golmani najpošteniji od svih sportista.

- Vidim mnogi posumnjali u utakmicu Partizan - Metalac. Preko 30 god sam u fudbalu i slobodno mogu da kažem da su golmani najpošteniji sportisti, od svih sportista. Za svakog sa kojim sam igrao mogu reći da je ljudina, tako da ko ne zna, golmani nikada ne nameštaju - napisao je Poledica.

Ipak, i njegov tvit izazvao je žestoke reakcije, pa su mu mnogi u komentarima pisali da nije u pravu i nudili argumente da njegova tvrdnja oko golmana nije tačna.

Pogledajte i sami video na početku teksta i procenite:

Video: Imao je sreće: Rikardu su bila potrebna 2 šuta da bi dao gol, akcija izbacila celu odbranu Metalca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MilanT

    29. oktobar 2021 | 09:47

    Golmani ne namestaju??? Oni najlakse nameste. Ne bitno. Sad malo vi u fudbalu i u kosarci...pa opet mi. I tako u krug. Budale ce da se raspravljaju a pametni uzimaju lovu.

  • Crna Gora

    29. oktobar 2021 | 12:54

    Da ga je sapleo Borjan, bio bi faul za Zvezdu.

  • Mladen

    29. oktobar 2021 | 11:23

    Poledica je stručnjak,igrao je za ekipu borca za koju je njegov saigrač pejović priznao da su dobili pare od partizana da izgube utakmicu u čačku 2008.godine.Sramota da on bilo šta komentariše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA