≫ 

"Bio je fenomenalan": Stanković ishvalio "zaboravljenog" Petrovića

Lepe reči za momka koji je ove sezone odigrao tek petu utakmicu

  • 8

Zvezda je pregazila Kragujevac "kao plitak potok", deklasirala domaći Radnički 3:0, i vratila se pobedničkim navikama posle kiksa u Surdulici. Pred zvezdom su dva nova superligaška gostovanja (Novi Sas i Lučani), a Stanković može biti vrlo zadovoljan onim što je imao na raspolaganju na "Čika Dači".

U postavu su se vratili Pavkov, Katai, Gajić, ali i Njegoš Petrović koji je upisao tek drugi start ove sezone u Superligi, a ukupno peti nastup.

Upravo je bivši igrač Rada najviše pohvaljen kod šefa.

- Drago mi je zbog pobede i momaka. Uz ovakvu publiku je sve mnogo lakše. Navijači su prepoznali momenat, dali nam vetar u leđa od prvog minuta. Svi su bili fenomenalni, drago mi je zbog Saleta (Kataija), on nam mnogo znači za samopouzdanje, ali ja bih posebno istakao Njegoša Petrovića kog nije bilo dugo, danas je pokazao da je spreman da uvek pomogne. Odigrao je fenomenalno - istakao je Stanković pred kamerom TV Arena Sport.

Trener Kragujevčana, Vladimir Radenković, rekao je da je gol Ivanića bio ključan za sve što se posle dešavalo.

- Prvi gol Zvezde je odredio tok utakmice. Do tada nismo dozvolili Zvezdi da napravi zicer šansu. Apsolutno sam zadovoljan svime što je ekipa Radničkog pokazala danas i zbog atmosfere na stadionu. Bila je ovo jedna lepa fudbalska predstava. Pokazatelj da i gradovi u unutrašnjosti Srbije vole fudbal -izjavio je Radenković.

Video: Katai krunisao dobru partiju golom: Zvezda vodi 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    31. oktobar 2021 | 16:13

    Sramota je što Stanković ne daje više šanse Njegošu i Nikoliću. Treba da igraju naši klinci a ne Falko i Dioni koji godinu dana ne mogu da se povežu sa loptom

  • Rasomon

    31. oktobar 2021 | 16:46

    Pa sto si Deki sklonio Petrovica i Nikolica, a posebno Radulovica koji je Maradona za Falka, kao i Lazetic za Dionija?

  • Doktor Tvorzic

    31. oktobar 2021 | 16:33

    Jel to onaj sto se folira kao boli ga pa namiguje? Bolje u glumce da je išao. Fudbal nije za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA