≫ 

Snimak iz drugog ugla: Ovako Delije dolaze do navijača Radničkog, a onda nastaje haos

Do sada smo videli samo snimak koji prikazuje stranu gde su bili Crveni đavoli

  • 21

Velika navijačka tuča viđena je u Kragujevcu u nedelju pre meča između Radničkog 1923 i Crvene zvezde. Sukobili su se navijači dva kluba, Crveni đavoli i Delije, koji su imali bliski susret.

Ni policija nije najbolje organizovala ovaj meč, a ostaje nejasno zbog čega su navijače Zvezde u korteu sprovodili direktno ka Crvenim đavolima.

Naravno, čim je došlo do bliskog kontakta nastao je haos i situacija je izmakla kontroli, a policiji je trebalo neko vreme da povrati situaciju pod kontrolu, a tom prilikom je uhapšeno devet osoba, među kojima tri maloletna lica.

Do sada se na internetu pojavio samo snimak iz ugla navijača Radničkog u momentu kada Delije udaraju na njih, a čitalac Telegrafa poslao nam je snimak iz drugog ugla, gde se vide Delije koje dolaze pod pratnjom policije, a onda nastaje haos nakon što su se susreli sa Crvenim đavolima.

Pogledajte i sami kako je to izgledao dolazak Delija do Crvenih đavola u videu na početku teksta.

Pogledajte i kako je sve izgledalo iz drugog ugla:

Video: Delije u južnoameričkom stilu u Lazarevcu, stubovi zaštitne mreže se tresli u ritmu crveno-belih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STANICA

    2. novembar 2021 | 17:53

    Zasto vas toliko boli jedan Cika Daca koji navija za Radnicki? Ako 60% Srbije navija za Zvezdu, zasto vam je toliko bitno da ubedite sebe da je tako i u Kragujevcu!? Jel toliko beli skandiranje celog stadiona Sisaj zvezdo. Jel toliko boli da onako jadno pokusavate da dozovete zapad? Bivsi ucesnici tribine su na istoku i zapafu, mi vaspitavamo nasu decu i nikad nece postojati klub za koji ce se navijati vise od Radnickog.. Sve dok mi vaspitavamo nasu decu, svaki dolazak vas u nas grad posmatraju ljudi sa gadjenjem. A vi u vas korteo sa policijom pa po Beogradu marsirajte. Svaka cast za organizaciju sa policijom to vrv niko na svetu nema.

  • Dragan

    2. novembar 2021 | 11:13

    Pa sta se pravite svi naivni,zandarmerija cuva zvezdine navijace to je svima poznato,sve im se dozvoljava

  • Дража

    2. novembar 2021 | 11:24

    Чича мича готова је прича! ДС 🔴⚪💪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA