≫ 

Stanojević otkrio ko će ga menjati u Gentu zbog crvenog kartona: "Komunikacija nije moguća"

- Svi članovi će imati važne uloge i svako od njih zna šta mu je činiti, pa nema iznanađenja - kaže Stanojević za naš portal

  • 9
Aleksandar Stanojević Foto: MN Press

Prvi pomoćnik Aleksandra Stanojevića - Igor Duljaj zvanično će, u odsustvu šefa stručnog štaba voditi predstojeći meč četvrtog kola Lige konferencija između Genta i Partizana, koji se igra u četvrtak od 18.45 časova (Arena sport, RTS).

I, ne samo Duljaj, kompletan stručni štab će, kao i uvek, imati svoja zaduženja i pomagati da se utakmica sa belgijskim klubom najpre pripremi na pravi način, a potom i realizuje na terenu.

Odluka je doneta posle razgovora Stanojevića sa stručnim štabom i ona je sasvim prirodna, jer se u Humskoj poštuje hijerarhija.

- Utakmicu će sa klupe voditi Igor Duljaj, jer je prvi pomoćnik i to je prirodno, a ostali članovi stručnog štaba će imati važnu ulogu, kao što je uostalom imaju i kada su okolnosti, da tako kažem, regularne, kada sam ja na klupi - kaže Aleksandar Stanojević za Telegraf.

- Dakle, svi zajedno ćemo učestvovati u pripremi meča sa Gentom, Duki će potom preuzeti moju ulogu, a uz njega će biti Bane Vukašinović, Bane Mićović, Strahinja Pandurović, Jovšić...

Stručni štab Partizana je veliki, svako jasno zna svoj posao i nema tu nikakvih iznenađanja - jasan je Stanojević.

Što se tiče njegove komunikacije sa stručnim štabom tokom utakmice, ona nije dozvoljena.

- Rekoh već, zajedno ćemo pripremati meč, međutim posle toga komunikacija do kraja meča nije dozvoljena. Biću, razume se, na stadionu, ali pravila su jasna i poštovaćemo ih, iako tu nema nekih velikih problema. Dugo radimo zajedno, svako u stručnom štabu zna svoj posao, dobro smo uigrani i verujem da će sve proteći u najboljem redu - zaključuje Aleksandar Stanojević.

Video: Haos u Humskoj posle poraza: Stanojević dobio crveni karton, Marković se unosio u lice sudiji!

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    2. novembar 2021 | 15:59

    I oboje da ga vode kvalitet odlucuje . GENT je prosek mi smo jos gori ! Neka udje JUDA ILIJEV da pojaca ekipu . Amateri nam vode klub a ocekujemo pobedu ! S kim !

  • Pop

    2. novembar 2021 | 16:05

    A poruke tel. ništa? Da se ogradiš od odgovornisti, ako podje po zlu...

  • Nešo

    2. novembar 2021 | 18:12

    Samo me jedno interesuje jesil sad shvatio koja si budala ? Možeš li nam objasniti šta ti je trebao onaj perfomans nekulture ,na šta si se žalio da si onako reagovao?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA