Problemi Partizana s povredama pred Gent: Zdjelar ne igra, trojica pod znakom pitanja

Crno-beli plaćaju danak konstantom takmičenju, mečevima na svaka tri dana

  • 2
Partizan - Santa Klara Foto: Nikola Tomić

Veliki broj mečeva na svaka tri dana polako uzimaju danak Partizanu, koji iz meča u meč ostaje bez nekog od nosilaca igre, jer je naprosto došlo do zamora "materijala". Predstojeći duel sa Gentom propustiće Saša Zdjelar, a na poslednjem treningu sutra ujutru trener Aleksandar Stanojević će videti jasniju sliku i odlučiti o konačnom spisku putnika u Belgiju.

Zdjelar je samo jedan od problema u nisu koji je došao kao posledica umora, pošto je povredio zadnju ložu na minulom meču sa Čukaričkim, a snimanjem je utvrđeno da on nije sposoban da igra u predstojećem odmeravanju snaga sa Gentom.

Tu nije kraj problemima crno-belih, jer su još tri standardna prvotimca rovita i to Lazar Marković, koji već duže pauzira i tek se vraća iz povrede, potom Filip Holender (zglob) i Aleksandar Šćekić, koji se povredio na dan utakmice sa Čukaričkim, na jutarnjem treningu.

Sitan problem je imao i Nemanja Miletić, koji je zbog toga propustio meč sa "brđanima", a žestok udarac na pomenutoj utakmici je zaradio i Slobodan Urošević, no, njih dvojica će sigurno biti deo ekipe na putu za Belgiju.

Podsetimo, na meču u Gentu Partizan zbog crvenog kartona neće moći da vodi Aleksandar Stanojević, koga će menjati Igor Duljaj. Meč u Gentu na programu je u četvrtak od 18.45.

Video: Haos u Humskoj posle poraza: Stanojević dobio crveni karton, Marković se unosio u lice sudiji!

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA