≫ 

On nije čovek, on je mašina! Ronaldo opet ubio Atalantu, znamo 1. učesnike 1/8 finala LŠ

Bajern i Juventus briljirali ubedljivim pobedama, Barselona se provukla u Kijevu

  • 11
Kristijano Ronaldo Foto: Tanjug/AP

Četvrto kolo Lige šampiona donelo nam je i dva sigurna učesnika osmine finala. Bajern iz Minhena i Juventus su među prvima i matematički osigurali elitni fudbal na proleće, pošto posle četiri odigrane utakmice imaju po 12 bodova i zagarantovano proleće u eliti.

Ubedljivi su bili i jedni i drugi. Bavarci su pregazili Benfiku u Minhenu sa 5:2 uz het-trik Roberta Levandovskog koji je promašio i penal, dok je Juventus na krilima dvostrukog strelca Paula Dibale preslišao Zenit sa 4:2 u Torinu.

Staroj dami će se iz ove grupe najverovatnije pridružiti u sledećem kolu Čelsi koji je slavio ranije danas protiv Malmea.

Barselona je kao gost nekako pobedila u Kijevu Dinamo sa 1:0, a strelac jedinog pogotka na meču za tim Serđija Berhuana bio je Anzu Fati u 70. minutu.

U derbiju večeri Mančester Junajted je opet ranio Atalantu u nadoknadi. Opet im je Krstijano Ronaldo zapržio čorbu u trenutku kada su mislili da će slaviti i nema sumnje da će ga svi dobro upamtiti u Bergamu kao dželata snova u Ligi šampiona.

Bilo je 1:0 i 2:1 za italijanski klub koji je poveo rano posle greške De Hee preko Iličića u 12. minutu. Na 1:1 izjednačio je Ronaldo u nadoknadi prvog poluvremena, a nakon što je Duvan Zapata posle sjajnog prodora i egzekucije u 56. povisio na 2:1, Portugalac je opet uzvratio.

Igrao se 91. minut, Mejson Grinvud je iskopao nekako loptu i dodao je majstoru, a Ronaldo fantastično šutirao sa 17 metara u donji ugao i drugi put utišao bučnu italijansku publiku.

Mančester Junajted ovim bodom ipak nije još osigurao proleće u Ligi šampiona, pošto trenutno deli prvo mesto u grupi sa Viljarealom koja ima takođe sedam bodova, a koji je svaladao na svom terenu Jang Bojs sa 2:0.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Velika borba u finišu vodiće se u grupi G gde je Lil iznenadio kao gost Sevilju i savladao je sa 2:1. Dva kola pre kraja u ovoj grupi Salcburg ima sedam, Lil i Volfzburg po pet, a Sevilja tri boda, pa nas sigurno čeka ozbiljna borba za prva dva mesta i Ligu Evrope do kraja.

Video: Na koju god se nameračili, bila je njihova: Najveći zavodnici među sportistima, neki su se smirili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • o da

    2. novembar 2021 | 23:08

    Realno najveci ikad, u svakom klubu i ligi se dokazao, bez obzira sa kakvim invalidima je igrao.. niko mu nije potreban

  • ich

    2. novembar 2021 | 23:03

    Ali kakva mentalna snaga, sto ga vise hejtuju to je bolji uvijek. Citav mec mu zvizde cim pipne loptu, a on im vrati sa dva gola...

  • Duka

    2. novembar 2021 | 23:02

    Nasa sansa protiv Portugala je samo da se Ronaldo zarazi koronom i da ne igra. Al kakav je sreckovic oporavio bi se za 24h.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA