Danci pitali Kataija da li je najbolji igrač Zvezde, njegov odgovor će oduševiti navijače

Lidera crveno-belih ne zanimaju individualna prizananja, već samo timska snaga i pobede

  • 2
Aleksandar Katai Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Najbolji strelac Crvene zvezde ove sezone, Aleksandar Katai, istakao je na konferenciji za medije da veruje u pobedu Zvezde nad Midtjilandom, kao i da crveno-beli nikada ne kalkulišu.

Zvezda u četvrtak od 21.00 dočekuje šampiona Danske, a pobeda bi gotovo izvesno donela crveno-belima evropsko proleće.

- Mister je sve rekao, igramo kod kuće, mi smo Zvezda i ne kalkulišemo, uvek igramo na pobedu, za to smo se spremali i daćemo maksimum da pobedimo - rekao je Katai, koga je jedan danski novinar upitao da li sebe vidi kao ključnog igrača Zvezde.

- Sigurno da ne, nije ovo individualni sport, sve rezultate smo napravili kao tim. Nekada će neko da se istakne golom ili asistencijom, ali naš glavni kvalitet je timska igra - ističe Katai, koji kaže da će se na utakmici videti koliko je spreman posle kraće pauze zbog korona virusa.

- To ćemo videti sutra na terenu. Nisam igrao par utakmica, sigurno da utiče, ali sutra je utakmica, pa ćemo videti - rekao je Katai, koji kaže da mu prijaju dobre statistike, koje su u svetskom vrhu, ali ponovo ističe timsku snagu.

- Uvek ista pitanja ta individualna, ništa to ne znači bez timskog rada, kao tim pobeđujemo, kao tim gubimo. Jeste lepo, ali nama su bitne pobede i tri boda - zaključio je Katai, čiji će odgovor sigurno oduševiti navijače, koji posebno vole kada se i najbolji igrači poput njega podrede timu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nexxx

    4. novembar 2021 | 00:06

    Sto se mene tice najbolji igrac u zadnjih 10 godina bez dileme!

  • Moci

    4. novembar 2021 | 10:35

    Lijjj šta vam je naslov,kao da je rekao neznam šta pa normalno da je timska igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA