≫ 

Omladinci Zvezde pokradeni u LŠ, Italijanima sviran nepostojeći penal

Crveno-beli odigrali 1:1 sa Empolijem koji je na prevaru izjednačio u drugom poluvremenu

  • 20

Omladinci Crvene zvezde oštećeni su na meču Lige šampiona za mlade protiv Empolija, kada je glavni sudija Vasilis Fotias sviorao nepostojeći penal za Italijane na početku drugog poluvremena!

Vodila je Zvezda na pauzi golom Marka Stojanovića u 42. minutu, da bi Empoli u 56. izjednačio preko Inoćentija koji je naplatio odličnu glumu svog saigrača Rice dva minuta ranije. Ujedno, to je bio i konačan rezultat - 1:1 (1:0)!

Bio je pomenuti Rica u prodoru s leve strane, na njega je krenuo Pirgić i na vreme je stao, što se vidi i na video snimku na početku teksta, ali je Italijan iskoristio sitiuaciju, simulirao i prevario grčkog sudiju koji je pokazao na belu tačku.

Vredi pomenuti i to da je golman Stefan Marinković zakačio rukom loptu posle šuta Inoćentija, ali je udarac bio toliko jak da Zvezdin čuvar mreže nije uspeo da sačuva svoju mrežu.

Marinkovi će bio centralna figura meča sa nekoliko sjajnih odbrana, i to kada su mnogi već videli loptu u golu. Bio je na sve većem iskušenju kako je se utakmica bližila kraju, ali je uspeo da sačuva mrežu i aktivan rezultat pred revanš koji je na programu za sedam dana.

U nastavku možete pogledati i gol koji je Zvezda postigla u finišu prvog poluvremena:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    3. novembar 2021 | 18:57

    Па Италијани прво шта науче кад крену да тренирају фудбал је како се пада, ваља по терену и глуми...

  • Vlado

    3. novembar 2021 | 19:28

    Talijani najveći bleferi,ali sudac jedva čekao.Kako smo mi naivni narod pa stalno Grci brača a oni gdje stignu nas za……bu. Žao mi djece, i glupih komentara.

  • Dule

    3. novembar 2021 | 18:24

    ma sta nam rekoste.,..neko lisici ukrao kokos...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA