≫ 

Tadić srećan i samokritičan: "Bili smo užasni u prvom poluvremenu"

- Divan je osećaj pobediti ovako dobar tim na ovakvom stadionu - kaže Dušan

  • 0
Dušan Tadić Foto: Printscreen/You Tube

Ajaks je posle velikog preokreta na Vestfalenu pobedio Borusiju u Dortmundu i dva kola pre kraja matematički obezbedio plasman u osminu finala Lige šampiona.

Heroj trijumfa Kopljanika definitivno je kapiten Dušan Tadić koji je golom za izjednačenje u 72. minutu pokrenuo lavinu ka golu Milionera.

- Ovo je sjajno! Četiri utakmice i 12 bodova. Divan je osećaj pobediti ovako dobar tim na ovako popunjenom stadionu. Mislim da smo igrali užasno u prvom poluvremenu, prečesto smo gubili loptu. Na pauzi smo se složili da moramo brže da razmenjujemo pasove i smanjimo greške. Zato je drugo poluvreme bilo mnogo bolje - ocenio je Tadić.

Sa njegovim zapaženjem slaže se i trener Ajaksa Erik Ten Hag.

- Moramo da izvučemo pouke iz načina na koji smo igrali u prvom poluvremenu ako želimo da napredujemo. Napravili smo dosta grešaka i dozvolili rivalu da igra svoju igru. Bili smo nestrpljivi, prečesto okrućeni protivnicima. Ali smo pokazali  ida pored lošeg poluvremena možemo da pobedimo snažnog rivala - poručio je Ten Hag.

Video: Pogledajte nepostojeći penal koji je sviran protiv Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA