≫ 

Tadić se našalio nakon što je međunožjem udario u stativu: "Veoma sam jak dole"

Srpski as imao žestok susret sa stativom prilikom postizanja gola

  • 0
Dušan Tadić Printskrin: Twitter

S jedne strane sreća zbog postignutog gola za 1:1 u Dortmundu, s druge bolna grimasa zbog toga što je međunožjem udario u stativu u trenutku kada je zatresao mrežu - tako se najlakše može objasniti stanje u kom je kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije Dušan Tadić bio u tom 72. minutu meča Lige šampiona.

Ajaks je potom stigao i da preokrene rezultat sa igračem više i slavi sa 3:1, čime je obezbedio nokaut fazu,  a sam Tadić se malo našalio na svoj račun zbog tog bolnog udarca u međunožje.

- Veoma sam jak dole - našalio se Tadić u razgovoru za RTL 7, pa nastavio:

- Činite sve što je moguće da postignete gol. Znam gde lopta ide ako je ona kod Antonija. Ovo je veoma lepo, četiri utakmice i 12 poena. Sve je moguće sa ovim navijačima. Dobar je osežaj, pogotovo što smo igrali na ovako lepom stadionu. Igrali smo jako loše na početku, bili smo traljavi što se tiče poseda. To nije bila naša igra, ali je drugo poluvreme bilo bolje.

Ajaks je trenutno prvi u grupi sa maksimalnih 12 bodova, Dortmund i Sporting imaju po šest i u međusobnom duelu će se boriti za nokaut fazu, dok je Bešiktaš bez bodova sa gol-razlikom 2:12.

Video: Tadić objasnio ko je najbolji u igrici: Grujić i Gajić najbolje lažu, ne znam zašto!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA