≫ 

Drama na Marakani: Stankovićevom pomoćniku naprsla lobanja, zadržali ga u bolnici

Neprijatne scene na Marakani po završetku meča sa Dancima

  • 52

Finiš meča između Crvene zvezde i Midtjilanda doneo je i neprijatne scene na Marakani, a najdeblji kraj izvukao je Federiko Panonćini, jedan od pomoćnika Dejana Stankovića koji je završio u bolnici, gde su mu konstatovane teške telesne povrede i ustanovljeno je da mu je naprsla lobanja.

Naime, prilikom izlaska sa terena, navijači su zasuli gomilom predmeta sudije i učesnike utakmice, a u celoj gužvi najdeblji kraj izvukao je kondicioni trener crveno-belih, koji je pogođen u glavu i potom kolima Hitne pomoći odvezen u Klinički centar, gde je i zadržan na dalje lečenje.

Trener Zvezde Dejan Stanković otišao je pravo u bolnicu sa stadiona kako bi bio uz svog pomoćnika, pa se nije ni pojavio na konferenciji za medije nakon utakmice, već se umesto njega novinarima obratio njegov pomoćnik Nebojša Milošević.

Podsetimo, Zvezda je prošle sezone u Ligi Evrope već kažnjena za rasizam zbog vređanja Zlatana Ibrahimovića, pa joj novi incident poput ovog definitivno nije bio potreban.

Video: Crveni karton za Gobeljića u sudijskoj nadoknadi: Rasprava sa sudijom ga skupo koštala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    5. novembar 2021 | 07:47

    Mi smo bili i ostali primitivci i prostaci.

  • Aleksandar

    5. novembar 2021 | 09:16

    Verujem da u publici ima bar 10 ljudi koji igraju bolje fudbal od Gobeljica.Kakva je to sila da on mora biti u prvih 11.

  • Mića

    5. novembar 2021 | 06:24

    Navijač sam Czv od malih nogu, a sada mi je 63 godine. Na utakmice Czv ne idem godinama zbog tzv. navijača koji sebe zovu delije (isto je i sa grobarima), a u stvari su plaćenici. Ovako stanje je posledica šurovanja uprava sa tzv. navijačima, a ovdje konkretno se radi o šurovanju sa Terzom. Sada nam dolaze na naplatu svi njegovi-Terzini marifetluci, ugrađivanje pri kupivini panjeva od igrača, tetošenje tzv. navijača, lažni finasijski izvještaji,.......Iskreno se nadam da će nas uefa nakon ovog incidenta žestoko kazniti, na prvom mjestu dugogodišnjim zatvaranjem sjeverne tribine da bi na utakmicu mogle dolaziti porodice sa plaćenim ulaznicama. Iz ovog stanja nas vadi samo PRIVATIZAVIJA kluba ali se to neče desiti jer ovo stanje odgovara mnogima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA