≫ 

Prizori agonije na Marakani, usplahireni Borjan pridržava pogođenog Zvezdinog trenera

Federiko Panoćini je zadržan u bolnici, sa njim je bio Dejan Stanković

  • 94
milan borjan Foto: Telegraf.rs

Vrlo ružne scene, krajnje neprijatne, viđene su po završetku utakmice Zvezde i Midtjilanda sinoć u Beogradu u režiji nezadovoljnih navijača crveno-belih.

Pristalice crveno-belih sa severne tribine su sav bes zbog nemoći i poraza svog tima (0:1) želeli da iskale na mađarskom sudiji Tamašu Bognaru, sasuli su čitav plotun tvrdih predmeta ka tunelu, a tamo je bila i glava kondicionog trenera Zvezde Federika Panoćinija.

Italijan nije imao sreće, u haosu je najviše nadrljao, pogođen je posred glave i gotovo da se sručio na zemlju, pa su mu upomoć pritekli klupski doktor, Milan Borjan, te asistenti u stručnom štabu Petar Petrović i Miodrag Mladenović.

Sva četvorica su pridržavala Panoćinija koji je bio u stanju šoka i naprsle lobanje, da bi vrlo brzo bio zbrinut u ambulantna kola koja su ga odvezla u Urgentni centar, gde je, kako saznajemo, i prenoćio. Sa njim je sve vreme bio Stanković koji je zbog ovog incidenta propustio konferenciju za medije posle utakmice, iako iz kluba nisu želeli da preciziraju razloge Dekijevog odsustva u medija centru.

Prizori usplahirenog Borjana i zabrinutih članova stručnog štaba na ulazu u tunel, dok pridržavaju Panoćinija, dovoljno govore o ozbiljnosti situacije zbog koje će Zvezda, u to nema nikakve sumnje, još jednom biti na tapetu disciplinaca Evropske fudbalske unije.

Video: Zaštitio ih: Igrači Midtjilanda zbog Delija nisu smeli u tunel, a onda se vratio Borjan da ih uvede

Borjan je intervenisao i nešto kasnije, obezbedio je da fudbalri gistujućeg tima bezbedno prođu ka tunelu.

- Mislim da je napravio nešto neverovatno. Pomogao je igračima koji su se našli u teškoj situaciji. On je džentlmen, posle utakmice je došao do svlačionice, rekao da je to fudbal, da se to događa i rekao je da mu je žao zbog situacije. To je pravi kapiten - rekao je kapiten Midtjlanda Erik Svjačenko, dok je trener Bo Henriksen rekao da je Borjan napravio odličan potez i da su mu ga u svlačionici nahvalili igrači danskog tima.

Video: Drama na kraju meča: Pogođen neko iz Zvezdinog stručnog štaba, uneli ga u kola Hitne pomoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki

    5. novembar 2021 | 07:38

    Zvezda sama sebe pobedila nedusciplina igraca nije to srpska liga da galamis na sudiju. Igra slaba nepovezana zasto brzo zaraduju crvene i zute kartone. Mora rad red i dusciplina u igri

  • Goran

    5. novembar 2021 | 07:36

    Englezi su to resili za 24 casa ali ovde se to politicarima to ne isplati zato sto zavrsavaju prljave poslove za njih

  • Hes

    5. novembar 2021 | 07:38

    Ugasiti klub a kvazi navijace na robiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA