≫ 

Ovo je trenutak kada Delije pogađaju u glavu Zvezdinog trenera kome je naprsla lobanja

Košmarno veče na Marakani završilo se na najgori mogući način

  • 35

Video: Trenutak kada Delije pogađaju u glavu Zvezdinog trenera ispred tunela

Nemile scene viđene su na Marakani na kraju meča između Crvene zvezde i Midtjilanda, u kojem je danski tim slavio sa 1:0, a gde je na kraju najdeblji kraj izvukao Federiko Panonćini, kojeg su navijači Zvezde pogodili nekim predmetom, pa je na kraju završio u bolnici uz naprsnuće lobanje.

Na kraju meča, iznervirani tendencioznim suđenjem arbitra iz Mađarske, Tamaša Bognara, koji je svojim odlukama razgnevio ceo stadion, Delije su zasule arbitre kada su krenuli ka tunelu.

Odluke Mađara naravno ne smeju da budu opravdanje za postupak navijača, koji su uputili pravu rafalnu paljbu sa severne tribine u pravcu sudija. Baš u tom momentu ispred tunela su bili i Milan Borjan i kondicioni trener Federiko Panonćini.

Na snimku se vidi kako se Borjan pozdravlja sa Panonćinijem baš u momentu kada arbitri prilaze tunelu. U tom momentu je i pogođen određenim predmetom, a već u sledećem momentu ga Borjan grli sakrven u tunel i nastaje gužva ispred tunela, gde pritrčavaju i drugi članovi Crvene zvezde.

Momenat kada je Panonćini pogođen pogledajte u videu na početku teksta.

On je ubrzo nakon toga iznet iz tunela u vozilo Hitne pomoći, odmah je prevezen u Klinički centar Srbije, gde mu je konstatovano da ima naprsnuće lobanje i morao je da prenoći u bolnici.

Sa njim je odmah krenuo i Dejan Stanković, koji se zbog toga nije pojavio na konferenciji za medije, pošto je prevodio i pomagao Panonćiniju oko svega što je bilo potrebno u bolnici.

Pogledajte i momenat kada Panonćinija iznose iz tunela u vozilo Hitne pomoći:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija Sever

    5. novembar 2021 | 14:50

    Odluke sudije su bile sve ispravne i u skladu sa fudbalskim pravilima a to sto ih mi vidimo kao pogresno za to su zasluzne nase sudije u nasoj cirkus ligi kod kojih takvi startovi prolaze cak i bez sudijskog zvizduka, pa kad neki sudija sudi kako fudbalska pravila nalazu, onda mi mislimo da je to pogresno. Zadnji igrac odbrane sa ledja ruši igrača koji ima otvoren put ka golmanu, sta tu nije jasno ??? Vise me niko na stadionu videti nece dok ovi huligani ne budu pohapseni i ne bude im izrecena mera dozivotne zabrane ulaska na sve sportske manifestacije i dok zadnji clan iz uprave ne bude smenjen, zajedno sve sa trenerom koji je kod nas da bi zavrsavao trenersku skolu.

  • Mišo

    5. novembar 2021 | 13:37

    Zabraniti zvezdi igranje u svim takmičenjima zatvoriti okupljanje ovih divljaka na marakani na duži niz godina to nije sport

  • Gile

    5. novembar 2021 | 10:10

    Katanac na pustinju pa neka bez publike igrahu protiv ludogoreca kad su navijaci goveda.... Kriv im sudija sto je au igrali sa igracem manje celu utakmicu...I da se razumemo navijac sam zvezde ali moramo biti realni....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA