Nove informacije o stanju povređenog trenera Zvezde posle provedene noći u bolnici

Federiko Panonćini je bolje, što je najvažnije

  • 5

Video: Trenutak kada Delije pogađaju u glavu Zvezdinog trenera ispred tunela

Prava drama viđena je na Marakani u košmarnoj noći za Crvenu zvezdu u kojoj je poražena od Midtjilanda sa 1:0, uz igrača manje kojeg je imala punih 80 minuta. Na kraju meča, besni zbog odluka sudija, navijači su zasuli tvrdim predmetima arbitre na putu ka tunelu, ali je deblji kraj izvukao Federiko Panonćini, koji je pogođen u čitavoj gužvi u glavu.

On je odmah vozilom Hitne pomoći odveden u Klinički centar, gde mu je konstatovano da ima naprsnuće lobanje i proveo je noć u bolnici.

Ipak, nove informacije koje su stigle, Stankovićev pomoćnik je bolje, zašivena mu je rana koju je dobio i on će uskoro biti pušten na kućno lečenje.

Sa njim je odmah nakon što je povređen krenuo Dejan Stanković, koji se zbog toga nije pojavio na konferenciji za medije. On je pomagao Panonćiniju oko sveta i oko prevoda, a došao je u bolnicu i u ranim jutarnjim časovima da bude uz njega i da pomogne oko svega što je potrebno.

Pogledajte i momenat kada Panonćinija iznose iz tunela u vozilo Hitne pomoći:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA