Cirkus u BiH fudbalu: Sudija naredio da se igra po lokvama blata kako ne bi izgubio dnevnicu

Znaimljiva vest stiže iz komšiluka

  • 2
blato u bosni Foto: facebook/NK Slaven Živinice

Utakmica niže lige BiH između Slavena iz Živinica i Mladost iz Malešića (0:2) odigrana je u neverovatnim uslovima na terenu koji je bio natopljen vodom nakon obilnih padavina koje su izazvale poplave u većem delu države.

Zdravlje igrača, povrede nisu bitne, bitni su lični interesi, čemu svedoči i saopštenje NK Slaven.

- Glavni sudija Juraj Kovčić dao je zeleno svetlo za igranje današnje utakmice. Na slikama koje smo objavili sami možete videti kakav je teren bio i uslovi. Naše mišljenje - utakmica je trebala biti otkazana i da se pronađe novi termin - piše u objavi domaćeg kluba, prenose mediji u BiH.

Domaći kažu da je sudija, osim što je dozvolio da se igra po ovakvom terenu, i oštetio Slaven za dva penala.

- Srećom niko od igrača nije povređen. Sramotno suđenje i glavnog sudije gde dva čista penala nije svirao za našu ekipu. Jedino ova utakmica igrana je po ovim uslovima, dok su sve ostale prekinute, kao naprimer utakmica u Kalesiji. Pre utakmice jedan od pomoćnih sudija rekao je kako nema uslova za igru, dok je glavni sudija Juraj Kovčić rekao da se može igrati kako ne bi izgubio dnevnicu za danas jer je došao iz Odžaka. Ovo više nema smisla, dok drugi odgađaju i diriguju sebi termine naši momci se kupaju u blatu i vodi -, stoji u saopštenju kluba iz Živinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    7. novembar 2021 | 08:38

    Pa ni u Lazarevcu ništa nije bilo bolje pa što ne pišete bruka i sramota fk Napredak je oštećen da nadležni ispitaju zbog čega nije odložena utakmica a domaćina da je sramota što je organizovao meč

  • zekki

    7. novembar 2021 | 10:27

    Tako je bilo i u Lazarevcu,pa nikom nista!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA