≫ 

"Sofija, zatvori manekenske nogice na 2-3 dana da Luka zagrmi u Lisabonu"

Legendarni Đani Ćurčić spremio motivacionu poruku za Orlove uoči meča godine sa Portugalijom sa posebnom porukom za Jovića

  • 3
Đani Ćurčić, Luka Jović, Sofija Milošević Foto: Printscreen/Instagram/merkurxtip, Instagram/sofijamilo

Fudbaleri Srbije u nedelju od 20.45 časova igraju odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru i to u Lisabonu sa direktnim konkurentom za prvo mesto selekcijom Portugalije.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak Saše Ćurčića, na kome legendarni fudbaler priča o “utakmici veka” na svoj specifičan način. Popularni Đani je spremio čak i motivacioni govor za izabranike selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Konačno stiže “sveta nedelja”. Na vezi sam sa njima i pripremam im motivacioni govor. Piksi će da radi svoj posao, a ja ću da ih pripremam na svoj način. “Vacap” motivacija kakvu nikada nisu imali. Ovo je za mene meč veka. Luka Jović, da li će on ući u 80. minutu i dati gol?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip)

- Velika šteta što Pepe ne igra, jer je on jedna “panjčina”. On bi napravio neku glupost, a umesto njega će ući iskusni Fonte koji je igrao 20 godina u Engleskoj. Spor je i “Dušan Silni” može da mu pobegne.

- Vrzma mi se po glavi ovaj mali Jović, maneken iz Bijeljine. Molim Sofiju Milošević da ga pusti dva, tri dana, bez kondicionih treninga. Nek zatvori manekenske nogice, neka bude u celibatu par dana i u nedelju da uđe u 80. minutu i da zagrmi - poručio je Đani Ćurčić u svom stilu.

Video: Saša Ćurčić: Batu Mirkovića i Savu Miloševića niko ne može da potroši


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA