≫ 

Jovana pitala Piksija zašto ga igrači zovu Mister, kad je čula odgovor odmah je prasnula u smeh

Selektor je bio dobro raspoložen tokom intervjua za K1 televiziju

  • 27
Jovana Joksimović, Dragan Stojković Piksi Printskrin: Youtube/K1 Televizija

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi gostovao je na K1 televiziji, gde je govorio uspehu i plasmanu na Mundijal nakon pobede u Lisabonu. Dotakao se i dogovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, za čiji je dolazak u avion znao samo on i otkrio kako su igrači reagovali na to.

Interesantan deo intervjua bio je i kada ga je voditeljka Jovana Jeremić upitala o tome zašto ga igrači zovu "Mister.

- Baš mi je upalo u oko, svi te oslovljavaju sa Mister - pitala je voditeljka.

- To je internacionalni naziv za trenera, kad trener radi negde u inostranstvu, najlakše je zvati ga mister, ne možete da zovete trener, „ ej coach“. Mada i "coach" zovu, ali kao mister. Ja reko ok, zovite me mister, nije problem. Šta da me zove sad "Piksi"? Kakav, bre, Piksi, pa nismo mi drugari, jesmo išli u školu zajedno? Malo je, nije baš onako, bolje ovako... – odgovorio je selektor, nakon čega je i voditeljka prasnula u smeh.

Nastavila je Jovana ističući da svi igrači kada daju intervjue ne koriste Dragan, Piksi, nego Mister.

- Od prvog dana je tako. Verujte da meni to ništa ne znači, i da me neko oslovi sa imenom nikakav problem.

- Ja sam neko ko je tri puta više prošao nego što oni prolaze. Tajni u fudbalu za mene nema. Bio sam i fudbaler i predsednik i FIFA i UEFA, svašta sam bio, nema tu nekih tajni, niko od njih ne može da dobije neki benefit, a da ja to nisam razumeo. Ali imam odličan odnos, sa respektom - dodao je selektor.

Piksi ističe da ne razgovara telefonom sa igračima.

- Niko me ne zove telefonom. Niti ja njih. Kada bih otišao u neki grad, naravno da bih se javio, da se vidimo, da pogledam utakmicu, na večeru neku. Ali ovako da se zovemo, šta to znači? Kakvo je vreme tamo, kako si igrao? Šta, bre, kako si igrao, ja to znam. Nema potrebe za tim stvarima. "Kako ste Mister, ja sam odlično, kako ste vi?"

- Nema potrebe za tim, ali imamo fenomenalnu komunikaciju i fenomenalno delujemo kao dobra celina uz sjajan timski dih, taj mentalitet pobednički, to je neverovatno verovanje da možemo da pobedimo koga hoćemo - naglasio je Dragan Stojković Piksi.

Pogledajte taj deo intervjua:

Piksi je takođe tokom intervjua otkrio i da je zabranio igračima da divljaju u hotelu po povratku sa stadiona.

- Rekao sam im da slave, ali da budu džentlmeni, da ne čujem nekoga kako viče, bez glasne muzike. Ti ljudi koji su nas gostili u hotelu su nas maksimalno poštovali, ne treba da im sipamo so na ranu. Ja sam u hotelu popio jedno pivo sa prijateljima i to je to. Rekao sam im da ovde neću da ih čujem, a u Beogradu posle kada se vrate neka slave.

Video: Jeste li vi normalni, šta radite ovo? Piksi zaustavio slavlje u svlačionici, pa održao najluđi govor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Masters

    18. novembar 2021 | 12:09

    a ova jovana ko da je bila u ŠKOLI snjim sve na TI eee moja jovana umišlala si da ti imaš krila, i ti treba njega da zoveš MISTER....

  • Relja

    18. novembar 2021 | 16:49

    Vrlo je rùzno što se tv voditelji gostim obracaju na ti. Pa i kada su stivajem okolnosti kucni prijatelji i rodjaci nije lepo na ti.

  • Vlada

    18. novembar 2021 | 12:22

    Da se ne naljuti D. Stankovic sto Piksija zovu Mister? 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA