Ovo je Mihin prijatelj koji je umro od korone: Bio je otac bivšeg igrača Zvezde

Stefan Đorđević podelio je tužne vesti

  • 2
Stefan Đorđević https://www.instagram.com/djos91

Siniša Mihajlović je primio treću dozu vakcine, a tom prilikom je poručio da je jedan njegov prijatelj preminuo nedavno od posledica korona virusa, kao i da nije bio vakcinisan.

- Neophodno je vakcinisati se, to vam spašava život. Imao sam transplataciju, dobio sam treću dozu i sada sam dobro. Nažalost, prekjuče u Srbiji je preminuo moj prijatelj od 56 godina. Nije hteo da se vakciniše, otišao je u bolnicu i umro - rekao je Mihajlović.

U pitanju je otac poznatog fudbalera Stefana Đorđevića, koji je svojevremeno igrao i za Crvenu zvezdu, a trenutno je igrač Vojvodine.

On je na svom Instagram nalogu objavio tužnu vest.

- Da te volim najviše na svetu malo je reći, bio si i ostaćeš najbolji Taja. Najponosniji tvoj Stefke - napisao je on uz zajedničku fotografiju.

Stefan Đorđević igra na poziciji levog beka, tokom karijere je često igrao za timove koje je vodio Nenad Lalatović. Pored Vojvodine i Zvezde, igrao je u Spartaku, Banatu iz Zrenjanina, Proleteru iz Novog Sada, Voždovcu, Borcu iz Čačka, Radničkom iz Niša, kao i u Kataniji i Potenci iz Italije.

Video: Siniša Mihajlović u suzama: Vesti koje mu je saopštila mlađa ćerka su mu izazvale poplavu emocija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    25. novembar 2021 | 19:41

    Samo jedno pitanje:Kada javna licnost ustane i kaze da je PROTIV vakcine,svi mediji se dignu,pljuju je,kritikuju,a kada istocl tako javna licnost kaze DA SE VAKCINISAO i da TREBA svi da se vakcinisu onda se utkujete ko je pre da objavi,ZASTO? Zasto je sramota kada jedni pricaju,a za pohvalu kada pricaju drugi? Znaci jedni imaju pravo glasa,a drugi ne? Jedni smeju i da pricaju i da se slikaju i da se snimaju a drugi ne smeju ni da pisnu? To je sloboda govora?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA