≫ 

Trener Voždovca pred "ranjeni" Partizan: "Nisu idealan protivnik u ovom momentu"

Aleksandar Linta svestan je kvaliteta crno-belih

  • 12
Aleksandar Linta Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana se nakon poraza od Flore u dalekom Talinu moraju vratiti domaćim obavezama u Superligi Srbije. Ovog vikenda će pred njih stati nezgodna ekipa Voždovca, koja je doskora bila u seriji od šest mečeva bez poraza, a koja je prekinuta prošle nedelje u Novom Sadu na gostovanju Proleteru.

Utakmica se igra u nedelju od 16.30 časova, a trener fudbalera Voždovca, Aleksandar Linta istakao je da Partizan nije ponajbolji protivnik u ovom trenutku za njegov tim. Međutim, Zmajevi će se hrabro suprotstaviti i pokušaće da otkinu bodove crno-belima.

- Želimo da popravimo utisak sa prethodne utakmice, svesni smo da smo u nekim segmentima mogli i morali bolje. Naravno da Partizan nije idealan protivnik za ovaj momenat, ipak je to klub koji je prvi na tabeli i trenutno bez poraza - rekao je Linta.

Dodao je da će njegov tim pokušati da odigra tako da se na kraju ne stidi, bez obzira na to kakav rezultat bude pokazivao semafor po isteku 90 minuta.

- Uprkos svemu, želimo da se predstavimo u dobrom svetlu, da pokažemo energiju i želju za pobedom i da odigramo utakmicu hrabro, da se ne stidimo, bez obzira na rezultat - zaključio je trener Voždovca.

Zmajevi se posle 16 odigranih kola nalaze na osmom mestu Superlige sa 22 osvojena boda, što je četiri manje od Vojvodine koja je na četvrtom mestu i koja ima utakmicu više. Partizan je prvi sa +6 u odnosu na Zvezdu, ali takođe ima meč viška.

Video: Lazar Marković hitno ide u bolnicu: Bilja Obradović potvrdila da je došlo do preloma

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stockholm

    26. novembar 2021 | 15:52

    Ma sklonite im se kao i cela liga sto im se sklanja,dok ih puni Flora I fauna ...

  • RSK

    26. novembar 2021 | 17:46

    SAMROK FLORA STANOJE je najveći izdajnik PARTIZANA a sa njim i UPRAVA. SVI NAPOLJE!!!!!!

  • SrbskiBek

    26. novembar 2021 | 16:23

    Unapred cestitaj i to je to.. Sve se vidi u evropi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA