Deca ostavljala poruke ostalim navijačima Zvezde i pozvala ih na stadion protiv Spartaka

Mališani koji su bodrili klub na meču sa Ludogorecom pozvali su i ostale da gledaju naredni meč na Marakani

  • 2
FK Crvena zvezda, deca Printskrin: Instagram.com/crvenazvezdafk

Deca su ponovo bila Zvezdin 12. igrač, pošto su na meču protiv Ludogoreca stvorili sjajnu atmosferu, koja je pomogla ekipi da dođe do važne pobede.

Upravo deca su pre meča imala priliku da ostave Zvezdi poruku i da pozovu sve na stadion na nedeljnu utakmicu koja se igra od 14.25 protiv Spartaka iz Subotice na Marakani.

"Zvezdo, volim te", "Zvezda je život, sve drugo su sitnice", "Dobro znaj da uvek tu sam ja"... ostavljali su u potpisima mališani koji navijaju za Zvezdu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Nema dileme, mališani su osvojili srca fudbalera Zvezda, kao i trenera Dejana Stankovića, koji im se posle meča zahvalio za podršku.

- Kažeš deca i misliš na sve najbolje. Bilo je milina igrati. Uspeli su da nadomeste odsustvo zbog kazne, da budu 12. igrač. Nadam se da ćemo proći pa da Marakana ponovo bude prava, sa hukom sa severa - rekao je Stanković.

Video: Reakcija Dejana Stankovića kada su mu pokazali da je Midtjiland pobedio Bragu sa 3:2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    26. novembar 2021 | 17:39

    Zvezdaś sam ali me nervira to što je Stanković izjavio da čeka da sever opet pun i da čuje huk sa istog tog ...umesto da se zahvalio svoj toj deci i da njih opet pozove da dođu na stadio i da apeluje na navijače sa severa da navijaju korektno kada dođu a ne da prave probleme i da Zvezda plaća penale radi par budala...

  • jovo

    26. novembar 2021 | 16:35

    To je srbska buducnost valjda cemo se resiti sabotera koji cine 2% od nasih divnih navijaca mojih crveno belih🇷🇸🙏Zvezda Srbija nijad yu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA