≫ 

Grafičar ima novog trenera, Đurovski dobio drugu funkciju

Marko Neđić preuzeo Grafose

  • 3
Marko Neđić Foto: RFK Grafičar

Doskorašnji trener omladinaca Crvene zvezde Marko Neđić imenovan je za novog šefa stručnog štaba Grafičara, potvrdio je klub sa Senjaka!

Neđić je na klupi zamenio legendu Zvezde Boška Đurovskog koji je u međuvremenu prekomandovan na funkciju potpredednika i jedan od poslova za koji će biti zadužen jeste koordinaciju sa Omladinskom školom Crvene zvezde, čime će saradnja dva kluba biti podignuta na još viši nivo.

- Klub se zahvaljuje Đurovskom na izuzetnoj posvećenosti i predanom radu tokom trenerskog mandata, uz zadovoljstvo što će jedan takav as koji je odigrao preko 400 utakmica u dresu Crvene zvezde nastaviti svoj mandat u klubu koji ove godine slavi vredan jubilej, 100-godišnjicu postojanja. Takođe, klub želi mnogo uspeha Marku Neđiću na novom zadatku, uvereni da će doneti dodatnu energiju i unaprediti igru i rezultate prvog tima Grafičara - stoji u saopštenju kluba.

Inače, Grafičar se trenutno nalazi na 14. mestu sa 16 osvojenih bodova, mada ima dva meča manje od većine klubova u Prvoj ligi Srbije.

Video: Jeziva povreda Sikimića na meču protiv Grafičara: Bivšeg napadača Zvezde Hitna pomoć hitno odvezla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Popaj

    29. novembar 2021 | 16:56

    Coby preuzeo Grafičar

  • Zoran

    30. novembar 2021 | 11:55

    Zvezda sve više i više postaje socijalna ustanova za nezbrinutu svoje bivše igrače, Pizon, Djurovski ko je sledeći. Bolje bi bilo da im te pare doniraju što im daju za plate a oni svojim kao radom samo unazadjuju klub.

  • Brka

    29. novembar 2021 | 19:38

    Srećno Nedjo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA