≫ 

Valensija još "juri" Barselonu, Račić igrao "tek" 40 minuta u pobedi "Slepih miševa"

Mogao je povremeni reprezentativac Srbije da igra i više, ali...

  • 0
FK Valensija, FK Selta Printskrin: Youtube / El Partidazo HD

Nije se naigrao Uroš Račić protiv Seltena gostujućem terenu, no, svakako nema razloga da bude tužan pošto je Valensija, njegov tim, slavio sa (2:1) čime je održao korak za Barselonom koja ima tek bod više na 7. mestu Primere.

Niko nije navikao da vidi ove dve ekipe ovako slabo rangirane, međutim, evidedntno je da je ova sezona u Primeri malo čudnija od svih pređašnjih. Pak, nije sve ni toliko drugačije, pošto je Real Madrid na prvom mestu, ali definitivno u skorije vreme nije viđena ekipa Betisa na trećem mestu.

Valensija ne liči na ekipu koja je bila u samom vrhu evropskog fudbala početkom 21. veka, ali je uvek negde pri vrhu fudbala u svojoj zemlji.

Ipak, Selta ih je propisno namučila u večerašnjoj utakmici.

Jago Aspas je postigao gol već u 11. minutu, čime je doveo svoju Seltu u prednost. Međutim, nije dugo trajalo slavlje domaće ekipe, pošto je Duro samo osam minuta kasnije doneo poravnanje i to nakon katastrofalne greške golmana Selte koji mu je praktično poklonio gol u ovoj situaciji tako što je oklevao da ispuca loptu.

To je bilo sve viđeno u prvom poluvremenu, da bi u drugom zavladalo zatišje. Uroš Račić je ušao u igru u 52. minutu umesto Koindredija, a već minut kasnije, Hoze Gaja je poslao savršenu loptu do Maksimilijana Gomeza koji je ostao u situaciji "1 na 1" sa golmanom Diturom i rutinski ga je savladao za pobedu svoje ekipe.

Selta je ovim porazom nastavila da se "igra" oko crvene zone koja vodi u Segundu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Račić kao fristajl fudbaler: Igrao se malo s lopotom, pa pogodio koš nogom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA