≫ 

Zvezda oslabljena putuje na megdan Bragi

sanogo nije spreman za finiš jeseni

  • 8
FK Crvena Zvezda - Mitjiland Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu putuju u Portugaliju na megdan Bragi, a u avionu neće biti mesta za vezistu Seku Sangoa koji se još nije oporavio od povrede!

Sanogo nije igrao protiv Inđije i Mladosti sredinom novembra, da bi se vratio na 10 minuta u važnom meču protiv Ludugoreca. Međutim, ponovo je propustio tri utakmice kako bi se oporavio za "meč jeseni" - ali bezuspešno.

Vezista iz Obale Slonovače e najverovatnije propustiti i utakmice protiv Radnika i TSC-a koje Zvezda ima da odigra do kraja jeseni u Superligi, a očekuje se da će njegovo mesto u Portugaliji zauzeti sve više standardni Njegoš Petrović.

Zvezdi, podsetimo, treba pobeda kako bi se sa prvog mesta plasirala u osminu finala Lige Evrope. Tamo će i u slučaju remija, a da Midtjiland ne slavi u Bugarskoj, dok drugo mesto donosi 1/16 finala LE. Eventualan pad na 3. mesto seli crveno-bele u 1/16 finala Lige konferencija.

Video: Stanković: Sa najjačim timom protiv Napretka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA