≫ 

Pogledajte kako je Partizan poveo, pa primio gol iz poklon penala

Milovanović strelac za crno-bele, penal je napravio golman Popović

  • 2
FK Anortozis Printskrin: Youtube/ Arena Sport TV

Poveo je Partizan protiv Anortozisa u Humskoj u 20. minutu, na meču gde crno-belima i nerešen rezultat igra za plasman u 1/16 finala Lige Konferencija!

Strelac je bio mladi Marko Milovanović koji je iskoristio centaršut Miloša Jojića sa leve strane i glavom sa pet metara poslao loptu iza leđa golmana gostiju Asafa Cura.

Bio je ovo treži uzastopni gol Milovanovića u dresu Partizana, jer je prethodno tresao mrežu Dubočice u Kupu i Novog Pazara u domaćem šampionatu, ali i nedovoljan da se na poluvreme ode sa prednošću.

Razlog tome jeste gol koji je Partizan primio u 34. minutu iz penala, a skrivio ga je golman Aleksandar Popović. Reagovao je nespretno i oborio Miloša Deletića, a precizan sa bele tačke bio je Lazaros Hristodopulos.

U nastavku možete pogledti golove koji su viđeni u prvom poluvremenu meča u Humskoj, uz napomenu da je Slobodan Urošević u 45. imao zicer za vođstvo:

Video: Grobari skandirali Kosovo, a navijači Anortozisa im odgovorili Srbija i digli transparent

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    9. decembar 2021 | 19:40

    A sta imamo da gledamo??? Ovaj trojanac je sa svojim igracima (Popovicem, Miljkovicem, Jojicem) upropastio Partizan. Menig ne zna gde je, ne mogu da svezu dva pasa. Ocajno!

  • sedi1

    9. decembar 2021 | 19:51

    ... vidi...lopta daleko, kontakt na liniji bez namere... jako sumnjivo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA