≫ 

Lester, Seltik, PSV: Poznati su svi potencijalni rivali Partizana u 1/16 finala LK

Preostala tri znaćemo oko 23 časa

  • 25
Fudbal UEFA Liga Konferencija Partizan Anortozis Foto: MN Press

Uspeo je Partizan da se domogne proleća u Evropi, odigrali su 1:1 u Humskoj protiv Anortozisa i u ponedeljak 13. decembra naći će se na žrebu za 1/16 finala Lige Konferencija!

A tamo će biti u povlašćenom šeširu, s tim što će rivale dobiti iz Lige Evrope - timove koji su grupnu fazu tog takmičenja završili na trećem mestu svojih grupa.

Liga Evrope nije kompletirana, dosta mečeva počinje od 21 čas, ali ono što je poznato jeste to da će crno-beli moći da igraju protiv Sparte iz Praga, PSV-a, Lestera, Seltika i Fenerbahčea. Dok su preostala tri rivala dobili tek posle poslednjih utakmica u Ligi Evrope, a to su - Marselj, Midtjiland i Rapid Beč.

Podsetimo, prvi mečevi 1/16 finala LK na programu su 17. februara, a revanš je sedam dana kasnije. Partizan će najpre biti gost, dok u ovoj fazi takmičenja neće moći da igra sa Crvenom zvezdom ukoliko srpski šampion završi na trećem mestu grupe F.

Video: Kakva scena ispred stadiona: Navijači Anortozisa aplaudirali deci koja su pevala Partizanove pesme

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .....

    9. decembar 2021 | 23:18

    Ljudi sa ovom igrom pa nemozemo da odigramo sa momcima sto sutiraju loptu po parku ovo je zalosnooo sto te vec neko ne shvati bruka je gledati ovo je zlo koje traje i nema kraja

  • Oki

    9. decembar 2021 | 23:39

    Svi oni ce zelete nas da dobiju jer smo k... od ekipe.

  • Smederevac

    9. decembar 2021 | 23:33

    Bez 4 ozbiljna igraca nema ozbiljne igre jer Jojic,Jovic,Lutovac ,Holender,lazaR Pavlovic i oni sa klupe -Terzic ,Lola ,Brezancic nisu za ozbiljan fudbal.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA