≫ 

Zvezdin remi u Bragi će se odraziti i na večiti derbi, Partizan igra 4 meča u 10 dana

Crveno-beli će odmorniji dočekati duel sa komšijama 27. februara

  • 3
Gelor Kanga, Slobodan Urošević Foto: Marko Jovanović

Velike benefite dobila je Crvena zvezda osvajanjem prvog mesta u grupnoj fazi Lige Evrope, a jedan od njih reflektovaće se i na Superligu Srbije - na otvaranju prolećnog dela šampionata!

Naime, crveno-beli će svoje evropsko proleće početi tek u martu, za razliku od Partizana koji će 17. i 24. februara igrati svoje utakmice 1/16 finala Lige konferencija. A to znači da će crno-beli posle zahtevne dve utakmice ići na megdan Zvezdi u derbiju!

Derbiju koji bi mogao da bude ključan u borbi za titulu, definitivno za to prvo mesto pred plej-of, a koji je na programu 27. februara. Partizan će otuda u 10 dana odigrati čak četiri meča, jer je 20. februara planirano domaćinstvo Radničkom iz Kragujevca, dok će drugi deo šampionata otvoriti 12. februara u Nišu protiv Radničkog.

Što se tiče Zvezde, još bedan benefit za crveno-bele će biti i taj što će osminu finala dočekati spremniji i sa nekoliko utakmica u nogama, što nije bio slučaj prethodna dva puta. Crveno-beli će po povratku sa pauze, a pre derbija, dočekati Čukarički i ići na noge Proleteru.

Video: Pogledajte iz najboljeg ugla kako je slavio: Ovakvog Dekija Stankovića nikad niste videli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    10. decembar 2021 | 11:29

    Sem derbija, ove dbmve tekme u prvenstvu nemojte da gledate jer je ocigledno da se utakmice u domacem prvenstvu namestaju.. ista ekipa ( pojacana rikardom koji je igrao i na -32), ne zna za kiks u prvenstvu, a onda dodje jedna Flora EŠ i našamara ih, Anortozis je bio boljo, pukom srecom partizan prosao dalje... GRUPA NIKAD SLABIJA U ISTORIJI NEKOG TAKMICENJA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA