Mozzart daje najveće kvote na svetu: Lester 1,85, Atalanta 2,00, Viljareal 1,80, Ajaks 1,33!

Nigde nećete naći veće

  • 0
Fudbal, FK Lester Foto: Tanjug/AP

Savršen dan za fudbalske fanatike. Ove nedelje imamo veliki broj zanimljivih utakmica i otuda su bukmejkeri Mozzarta bili na slatkoj muci prilikom izbora. Za danas su bili široke ruke kada su u pitanju četiri para u Premijer ligi, Seriji A, Primeri i Erediviziji.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu...

LESTER - NJUKASL (NEDELJA, 15.00), KEC 1,85

Lester se ove sezone prilično muči. Posle 15 kola Premijer lige Lisice su zabeležile pet pobeda i četiri nerešena duela. Ovakvi rezultati doneli su 19 bodova i 12. mesto na tabeli. Posle pobede nad Votfordom (4:2), Lisice su remizirale sa Sautemptonom (2:2) i izgubile od Aston Vile (1:2). U Ligi Evrope, Lester je završio na trećem mestu u grupi i otišo u plej-of Lige Konferencije. Danas Lisicama na noge dolazi Njukasl, koji deli poslednje mesto sa  Barnlijem i Noričem. Svrake su podbacile i na prvi trijumf čekale su do prošlog kola, kada su na svom terenu pobedile Barnli (1:0).

VERONA - ATALANTA (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 2,00

Verona je nestabilna tokom sezone. Dolaskom Igora Tudora na mesto trenera tim je imao kvalitetan segment, stvorivši nekoliko senzacija, ali je nedavno ponovo počeo da pravi greške. Sastav iz Romea i Julije stacioniran je na 10. mestu sa 23 boda i zaostaje četiri boda za zonom evropskih takmičenja. Verona je poražena samo jednom na osam prethodnih mečeva, a danas će protiv Atalante pokušati da i treći put uzastopno ne izgubi. Boginja provincije postavlja sebi ambicioznije zadatke i trenutno se uspešno nosi sa implementacijom. Ekipa Đan Pjera Gasperinija je četvrta na tabeli sa 34 boda i ima sedam više od najbližeg rivala.

VILJAREAL - RAJO VALJEKANO (NEDELJA, 14.00), KEC 1,80

Viljareal je ove nedelje obezbedio važnu i tešku pobedu nad Atalantom u Bergamu (3:2) u Ligi šampiona i obezbedio prolaz u narednu fazu glavnog kontinentalnog takmičenja. U Primeri Žuta podmornica ima tri pobede i sedam remija, koji su doneli 16 bodova i 14. mesto na tabeli. U poslednja dva kola, izabranici Unaja Emerija izgubili su od Barselone (1:3) i Sevilje (0:1). Rajo Valjekano ima dobar početak tekuće sezone posle povratka iz druge lige. Madridski klub se posle 16 kola smestio u zonu evropskih pozicija. Rajo je do sada ostvario osam pobeda i tri iksa, i sa 27 bodova drži šesto mesto. U poslednja tri kola Madriđani ne znaju za poraz - pobeda nad Majorkom (3:1), remi sa Valensijom (1:1) i uspeh u duelu sa Espanjolom (1:0).

AJAKS - AZ ALKMAR (NEDELJA, 16.45), KEC 1,33

Izabranici Erika ten Haga imali su sjajnu nedelju iza sebe pošto su se kvalifikovali za nokaut rundu Lige šampiona sa maksimalnim učinkom u grupnoj fazi. U poslednjem susretu kod kuće, Ajaks je održao lekciju portugalskom šampionu Sportingu (4:2). Kopljanici su vodeći i u holandskoj ligi, iako Fajenord ima bod zaostatka. Od početka sezone tim iz Amsterdama je izgubio samo jedan meč od Utrehta (0:1), ali je posle toga počeo niz bez poraza, koji traje 11 utakmica. Predstoji obračun sa AZ Alkmarom, koji nije na nivou iz prethodnih izdanja. Sastav iz Alkmara takođe učestvuje u evropskoj areni, doduše u Ligi Konferencije, gde se plasirao u narednu rundu sa prvog mesta.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.


(Telegraf.rs / PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA