≫ 

"Danas je zvezdaštvo palo na ispitu": Oštra poruka Delija zbog praznjikave Marakane

 ≫ 

Najvatrenije pristalice crveno-belih očito su razočarane odzivom ostalih

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Radnik

    15. decembar 2021 | 18:17

    Da nas vode gospodin Miloje ili Muslin, prica bi bila totalno drugacija. Covek jednostavno nije kalibar za Zvezdu. To je pokazao more puta, od reakcija, ponasanja na utakmicama,evropskim naravno, samo pokazuje kolko nije ni sanjao da cemo da doguramo ovako daleko u evropi! Sreca, nista drugo, posto nasa igra sve govori! A posle adio klipa, sta reci, kako da odem na stadion!?! A najgore od svega je to sto sve sto smo dobro uradili u evopi i uzeleli vecinu bodova ide na partizanovu vodenicu, posto ce najverovatnije da osvoje prvenstvo i pokupe kajmak ni krivi ni dužni!

  • Rea

    14. decembar 2021 | 16:15

    Sever bi trebalo da bude oličenje navijanja, a ne politike...kad se vrati staro vreme, vratiće se i stari navijači...a to znači NIKAD

  • Katai

    14. decembar 2021 | 10:19

    Čitam komentare i NE VERUJEM, svi do jednog ste tastatura-navijači, Zvezdomrsci, pljuvači, NEZAHVALNI NAVIJAČI, Niko i ništa vam ne valja, Dragović prosečan igrač ? Dragović je najbolji štoper od Vidića, Borjan bi trebalo da bude nova Zvezdina Zvezda, Katai je igrač kakvog naša Liga dugo nije imala pored Marina. Pavkov srušio Liverpool i Milan, Sanoga niko ne može da prođe na sredini, Kanga je glavni šraf, Ivanić je u idealnom timu Grupne faze Lige Evrope. IGRAMO 1/8 FINALA LIGE EVROPE, to je najveći uspeh od BARIJA. A vama je to sve na sreću zar ne ? Zvezda zaslužuje 30 000 na svakoj utakmici po rezultatima za ovih 5 godina. A koliko gledalaca bi trebalo da bude da se recimo nismo plasirali ni u jedno Evropsko takmičenje ? Vi koji dolazite na Marakanu da biste gledali Real i druge Gigante, TREBALO BI DA VAM BUDE ZABRANJEN PRILAZ STADIONU SRPSKE SVETINJE ! Dovoljno je samo par loših igrača da pokvare kompletan utisak, kao što su Gobelja, Gajić i Diony. Tvrdim da je Falco dobar igrač ali se nije snašao, jer nije ništa preterano ni igrao, Živković bi tek trebalo da se dokaže. Arsenal-Zvezda 0:0 Zvezda-Napoli 0:0 Zvezda-Liverpool 2:0 Zvezda-Milan 2:2 Milan-Zvezda 1:1 Zvezda-Olympiacos 3:1 Zvezda-Krasnodar 3:2 Keln-Zvezda 0:1 Zvezda-Keln 1:0 Zvezda-CSK Moskva 0:0 Zvezda-Salzburg 0:0 Salzburg-Zvezda 2:2 Zvezda-Braga 2:1 Braga-Zvezda 1:1 Zvezda-Gent 2:1 Gent-Zvezda 0:2 Zvezda-Hoffenheim 0:0 I još mnogi veliki rezultati. SRAM VAS SVE BILO !!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA