≫ 

Prštalo u svlačionici Zvezde: Sukob Stankovića i Borjana, Deki grmeo na igrače

Sve se dešavalo posle meča sa Radnikom iz Surdulice

Dejan Stanković, Milan Borjan Foto: Marko Jovanović

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković i kapiten crveno-belih sukobili su se u ponedeljak veče, posle utakmice u kojoj crveno-beli nisu pobedili Radnik iz Surudlice (1:1)!

Zvezda je dugo vodila rezultatom 1:0, da bi primila gol u 83. minutu i tako ponovo dozvolila Partizanu da ode na +5, a Stanković je i te kako bio besan na svoje momke.

Prema saznanjima Telegrafa, trener Zvezde je poprilično "zagrmeo" i počeo da urla na fudbalere kojima je najviše zamerio to što su mnogi od njih slavili veliki rezultat protiv Brage tako što su izašli u grad.

Istakao je da nisu smeli to da urade, da su do pauze bila još dva kola i da su to morali maksimalno ozbiljno da shvate, a da posle utakmice sa TSC-om idu i slave. Došlo je do oštrih reči posle kojih je glas digao Borjan.

Zvezdin kapiten je poručio da nije baš sve tako, došlo je do verbalnog okršaja, posle kog je Stanković napustio svlačionicu punu tenzije i otišao. Strasti su se smirile dan kasnije, održan je i sastanak sa upravom kluba na kom je rečeno da se "spusti lopta" i završi polusezona.

Zvezda u četvrtak od 16.05 časova gostuje TSC-u u Bačkoj Topoli, a ono što je poznato jeste da Borjan neće biti među stativama. Ostaje da se vidi da li je sukob razlog tome, ali je činjenica da iskusni golman ima povredu koju je zaradio na početku meč sa Surduličanima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pkv

    16. decembar 2021 | 12:06

    Deki uvodis Lazetica klinca koji je na 15 utakmica dao 1 gol, a pritom je sve lopte pogresio..Tako si isto uradio u Surdulici i mali opet nista..Sve u svemu decko je veliko nista, kao i Krstovic u koga ste se kleli.Zalosno je ovo sto kazem ,ali mislim da sam u pravu!

  • Darko

    16. decembar 2021 | 12:03

    Gobelja juce u kafani dan pred utakmicu sa TSC-om. Ne kazem, sve je to lepo za dete,ali ti si profesionalni fudbaler, posle utakmice pa slavi , a ne dan pred utakmicu. Da li bi tako smeo u nemackoj ligi ili nekoj drugoj stranoj.

  • marko

    16. decembar 2021 | 11:57

    Nešto ne štima definitivno, uprava je kriva. Borjan, Kanga, Sanogo,Ivanic, Katai i Ben mogu da igraju za Zvezdu ostalima hvala ali nisu ni za Malu Mostanicu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA