"Još ne mogu da dođem sebi zbog Surdulice": Stankovića ni pobeda nad TSC-om nije oraspoložila

Trener crveno-belih još tuguje zbog kiksa na Marakani protiv Radnika

  • 37
Fudbal Liga Evrope Europa League Braga Crvena Zvezda Foto: Tanjug/AP

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković izneo je utiske posle pobede njegovog tima nad TSC-om od 3:2 u dramatičnoj utakmici u Bačkoj Topoli, gde je njegov tim dva puta gubio i na kraju u režiji Pavkova uspeo da okrene rezultat.

Stanković je u izjavi posle meča istakao da i dalje žali za izgubljenim bodovima protiv Radnika iz Surdulice i da još ne može da dođe sebi zbog toga. Pohvalio je svoje pulene zbog borbe na meču protiv TSC-a kao i zbog prikazanog karaktera na tom meču.

- Moj je samo žal zbog propuštena dva boda protiv Surudulce, još ne mogu da dođem sebi zbog toga. Veoma dobra utakmica i pobeda protiv veoma, veoma, motivisanog protivnika i jakog rivala, dva puta smo okretali rezultat, pohvalio bih ekipu za igru i prikazani karakter. Mogu da se dese ovakve nedelje, ali sve je to sastavni deo sporta, nije bilo lako posle Surudulce, hvala na podršci svih 90 minuta, idemo na zasluženi odmor i moramo da se vratimo tri puta jači za narednu polusezonu - zaključio je Dejan Stanković.

Video: Pavkov uvek zna gde treba da stane i pocepa mrežu: Pogledajte treći gol Zvezde protiv TSC-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    16. decembar 2021 | 19:08

    I ne treba da dođeš k sebi. Pobeđuju te, ili igaš nerešeno sa ljudima koji pre podne idu na poso a popodne na trening. Sram da bude i tebe i tvoje nabeđene igrače. Pozdrav za Surdulicu i svaku sreću vam želim, a Zvezdu volim, al ovo je sramota!

  • alal vera alal vera

    16. decembar 2021 | 18:20

    mi ne mozemo da dodjemo sebi zato sto si ti jos uvek trener u zvezdi

  • gradiliste

    16. decembar 2021 | 19:04

    cim se zavrse gradjevinski projekti u centru stankovic odlazi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA