≫ 

"Uljez" koji je upao u VAR sobu tokom meča TSC-a i Zvezde je član FSS-a, razlog je neverovatan

Krajnje neozbiljno ponašanje u kući fudbala u Staroj pazovi

  • 12
VAR Soba Printskrin: Arena Sport

Srpski fudbal je u četvrtak, tokom utakmice u Bačkoj Topoli između TSC-a i Zvezde, imao još jednu krajnje neobičnu epizodu, i to stotinak kilometara dalje - u "kući fudbala" u Staroj Pazovi.

Tamo je, kao što je svima poznato, stacionirana VAR soba odakle se rukovodi video sistemom i analiziraju se sporne situacije, i baš u momentu kada je rađena provera jednog spornog detalja sa pomenutog meča - desio se "upad" nepoznate osobe kod VAR sudija.

Kako saznaje Sportklub, reč je o članu jedne od komisija Fudbalskog saveza Srbije koji je, da sve bude još neverovatnije, sasvim nesvesno napravio incident i to u prisustvu nekoliko svedoka, iz najužeg vrha srpske kuće fudbala.

Naime, po završetku sednice, na kojoj se između ostalog raspravljalo i o budžetu i finansijskom planu za narednu godinu, članovi jedne od komisija FSS, izrazili su želju da se upuste u razgledanje Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi. Nehotice, našli su se u VAR sobi, uprkos normiranom zabranu ulaska u prostoriju sa službenim licima.

VAR sudija, Aleksandar Živković i AVAR Milovan Ristić, zajedno sa službenim operaterom, u tom trenutku, bili su u velikom poslu, razmatrajući jednu od situacija sa terena. Zato nisu imali vremena ni za reakciju, niti primenu pravila po kojem "službeno lice u slučaju ulaska u VAR sobu mora da bude udaljeno iz tehničkog prostora"…

Navodno, dotični gospodin, slobodno se posle fotografisanja išetao iz prostorije.

krajnje neozbiljno ponašanje i dotičnog gospodina i čitave organizacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lun kralj ponoći

    16. decembar 2021 | 22:48

    Sada znamo zašto var nije reagovao kod prekršaja Katajia tako da sudije u var sobi nusu krive. Jedino neznamo kako baš u tom trenutku da nepoznati upadne u var sobi i kako baš upao ako je bilo zajljučano da niko ne uznemirava verovatno kroz odžak. Samo tako nastavite mora se Zvezdi dati titula pa makar skozom na oranje.

  • Bese...

    16. decembar 2021 | 21:09

    Skoro pitao neko sto nema publike na stadionima...pa...onako....

  • miro

    16. decembar 2021 | 21:00

    Pozdrav od Tola i Bjekovica.Srbijo sve visr tones sa tudjmanovom ostavstinom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA