''Ti si prvi trener Stanoje'': Humska klicala Stanojeviću, on oduševljeno uzvraćao

Navijači crno-belih skandiranjem odali priznanje Stanojeviću za rezultate

  • 5

Video: Navijači skandiraju Stanojeviću: Grobari slave sa trenerom

Partizan za sada ima odličnu sezonu iza sebe. Crno-beli su završili jesenji deo prvenstva kao prvoplasirani na tabeli sa pet bodova više od Crvene zvezde i tako osvojili prvu jesenju titulu od 2014. godine. U Evropi je ''parni valjak'' prošao u nokaut rundu Lige konferencija gde će snagu odmeriti sa praškom Spartom. Sve to jasan je pokazatelj dobrog posla trenera Aleksandra Stanojevića.

I pored rezultata koji sigurno mogu da raduju navijače Partizana, sam Stanojević je više puta isticao da je pitanje da li će ostati trener Partizana. Međutim, ako pitate pristalice crno-belih, oni nemaju dilemu ko je pravi trener za njihov tim.

Na kraju meča protiv Kolubare, koju je Partizan dobio minimalnim rezultatom, ceo stadion je trenera Stanojevića ispratio skandiranjem, a po reakciji šefa stručnog štaba crno-belih i te kako mu je to prijalo.

Pred fudbalerima i stručnim štabom Partizana je sad prilika za odmor, ali ne predugačak, pošto će već početkom januara trenutno prvoplasirani tim na tabeli Superlige otpočeti pripreme za nastavak sezone.

Svoj prvi meč u 2022. godini ekipa Aleksandra Stanojevića odigraće 12. februara u Nišu, gde će gostovati ekipi Radničkog.

Video: Svi su krenuli ka jugu: Partizan slavi jesenju titulu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    18. decembar 2021 | 16:53

    Ne sekiram se ja uskoro ce ti isti što su mu klicali pljuvati po njemu .

  • Branislav

    18. decembar 2021 | 16:43

    Samo zahvaljujući Stanoju smo tu gde i jesmo,bekovi su nam očajni fali taj proboj po boku i centaršut....mora brže i dirktnije,zna to Stanoje....traži im 2,3 igrača,zaslužio si....

  • janko

    18. decembar 2021 | 18:08

    Ene dad najbolji.Vidi se da ste mali tudjmanovi partizancici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA