≫ 

Vlahović stigao Ronalda i izjednačio rekord Serije A, ljutio se na trenera kada ga je zamenio!

Neverovatni fudbaler došao do 33. pogotka u kalendarskoj godini u Seriji A

  • 7

Novo kolo Serije A - novi pogodak Dušana Vlahovića! Srpski fudbaler u ljubičastom dresu Fjorentine ne može da stane sa golovima, a danas je na meču protiv Sasuola uspeo da izjednači rekord Kristijana Ronalda u najjačoj ligi na Apeninskom poluostrvu.

Naime, njegov pogodak iz 51. minuta susreta protiv ekipe sa "Mapeija" posle kontranapada bio je 33. u ovoj kalendarskoj godini. Niko drugi nikada sem Portugalca nije dao ovoliko pogodaka za 365 dana.

Fjorentina je inače užasno krenula u meč, pošto je nakon prvog poluvremena gubila rezultatom 0:2. Ipak, gol Vlahovića odmah na startu drugog poluvremena dao je nadu da Viola može do preokreta u nastavku utakmice.

To se i desilo, pošto se nakon pogodaka Skamake iz 32. minuta i Fratezija u 37. minutu, na Vlahovićev pogodak "nakalemio" i onaj Torieirin iz 61. minuta za koji je takođe umnogome bio zaslužan Srbin.

Upravo je Dušan šutirao ka golu Sasuola, posle čega se lopta odbila do njegovog saigrača, a ovaj sa nekoliko metara nije propustio priliku da loptu smesti u mrežu. Međutim, samo pet minuta kasnije Fjorentina je ostala sa igračem manje zbog nespretnosti i drugog žutog kartona Biragija.

Kao deo taktičkog plana, na samo tri minuta pre kraja utakmice, trener Fjorentine je sa terena izveo Vlahovića, koji mu je ljutito gestikulirao, očigledno želevši da do samog kraja ostane i odigra svaki minut. Međutim, povinovao se i na kraju je stojeći ispratio ostatak meča u kojem je njegov tim došao do boda.

Video: Ekskluzivan intervju s Dušanom Vlahovićem: O Ibrinoj poruci na srpskom, razgovoru s Ronaldom...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA