≫ 

Maradona zaboravljen skoro od svih: Evo šta se desilo sa Dijegovom vilom od skoro milion dolara

Sva zarada ide familiji Maradone za plaćanje sudskih troškova i dugova

  • 3

Raskalašni život po mnogima najvećeg fudbalera svih vremena plaća svoj danak čak i godinu dana posle njegove smrti. Imovina mu je stavljena na aukciju, najvrednija je vila "Devoto", sa početnom cenom od 900.000 dolara.

Skupocena Maradonina nije dobila novog vlasnika, epilog dugonajavljivane trosatne aukcije. Štaviše, kupljene su brojni predmeti iz same kuće: Napolijev dres je skočio sa 300 na 1.500$, reprezentativni dres sa "Dijego" na leđima je uzet za 1.300$. Zatim, kapitenska traka darivana od strane predsednika Venecuele Nikolasa Madura (520$), te umetničke slike "Između Fjorita i neba" (na kojoj je Maradona kao oličenje boga), portret Merilin Monro koji je držao u svom stanu u Dubaiju i zajednička slika sa Fidelom Kastrom. Da ne zaboravimo i gitaru sa autogramom čuvenog flamengo gitariste Visentea Amiga.

Svi ti predmeti imaju sentimentalnu i umetničku vrednost, ali "kapitalci" nisu naplaćeni. Preko 100 zainteresovanih lica je plaćalo 600 pezosa za učešće u akciji.

Vila nije bila jedina okosnica aukcije, ima još vrednih stvari koje začudo nisu dobile novog vlasnika.

O kojim stvarima se radi pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Dijego Maradona optužen za silovanje: Uradio je to pred mojom majkom, zapušio mi usta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA