≫ 

Tuga: Bivši fudbaler Radnika iz Surdulice i Grafičara (25) preminuo od srčanog udara

Nemanja Mirosavljević je letos završio karijeru i počeo je da radi kao trener u omladinskoj školi

  • 25
Nemanja Mirosavljević Foto: MN Press

Doskorašnji fudbaler Grafičara Nemanja Mirosavljević, a od ovog leta i trener tog tima, preminuo je u 25. godini od posledica srčanog udara!

Mirosavljević je poslednjih sedam dana proveo u komi, a tužnu vest javio je upravo Grafičar gde je Nemanja bio pomoćni trener u omladinskoj školi.

- Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač kluba Nemanja Mirosavljević. Nemanja je branio boje RFK Grafičar u sezoni 2020/21, a nakon toga je odlučio da završi profesionalnu karijeru i oproba se u trenerskim vodama. Radio je kao trener u školi fudbala našeg kluba. Miros je bio prepoznatljiv po osmehu i dobroj energiji, važio je za omiljenog saigrača i trenera kog su deca volela - stoji u saopštenju i dodaje se:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by РФК ГРАФИЧАР (@rfkgraficar)

- Ovom prilikom porodici Mirosavljević upućujemo izraze najdubljeg saučešća. O detaljima sahrane klub će blagovremeno da obavesti javnost. Nemanja, pamtićemo tvoj osmeh i dobrotu. Zauvek ćeš biti sa nama. Počivaj u miru!

Tokom igračke karijere Mirosavljević je nastupao između ostalih, za FK Vojvodina, FK Inđija, FK Radnik Surdulica, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu FK Rad sa Banjice.

Video: Užas: Fudbaler umro na terenu tik pred utakmicu, suze svih na terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Killian

    25. decembar 2021 | 09:58

    Nemojte se ljudi vakcinisati, vidite da umiru mladi sportisti svaki dan. Ne verujte ovim prevarantima. Porodici saučešće.

  • Boško

    25. decembar 2021 | 09:52

    Dokle da se pravimo da se ništa ne dešava? Juče onaj fudbaler u Hrvatskoj, poslednjih 7 dana barem 10 sportista je umrlo, svi od srčanog udara. Strašno.

  • lami

    25. decembar 2021 | 11:48

    Posledica vakcine stvaranje trombova!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA