Staridž se “pravi lud“: Reper mu pronašao izgubljenog psa, engleski napadač neće da isplati nagradu

Slučaj je završio na sudu i nekadašnji igrač Liverpula je izgubio u procesu

  • 0
Danijel Staridž Foto: Youtube / Printscreen

Engleski napadač, Danijel Staridž moraće da plati čak 26.000 evra čoveku koji je pronašao njegovog ukradenog psa, koji je nestao još pre dve godine prilikom pljačke njegovog stana u Los Anđelesu.

Tom prilikom Staridž je i sam naglasio da mu materijalna dobra nisu toliko važna, već da mu je bitno da sa njegovim psom Lučijem sve bude kako treba. Na društvenim mrežama je objavio fotografije i video, zamolio za pomoć i obećao nagradu onome ko pomogne da se pronađe nestali ljubimac.

Kasnije je Tviteraš pod imenom Kila Fejm, inače poznati reper, objavio niz fotografija na kojima se jasno vidi da je pronašao psa kojeg je engleski napadač toliko dugo tražio. Priča koja je dobila srećan kraj u tom smislu, ipak je završila na sudu i to zbog zaista skandaloznog ponašanja Staridža.

Naime, reper je objavio da mu engleski fudbaler nije isplatio nagradu za povratak psa i dodao da mu je Staridž jedva rekao hvala i da je sa njim proveo manje od pet minuta pre nego što je sa psom pobegao kući.

Britanski mediji su objavili kako je sud u Los Anđelesu naredio engleskom igraču da plati Fosteru Vašingtonu, kako je pravo ime Kila Fejma, sumu od 26.000 evra nakon što je otkriveno da zaista nije ispunio obećanje. I pored toga, Staridž kao da se pravi lud, pa još nije dogovorio plaćanje sume.

Trenutno nastupa za australijski Pert Glori, a tokom karijere je igrao i za Mančester siti, Čelsi, Bolton, Liverpul, VBA i Trabzon, dok je za reprezentaciju Engleske igrao 26 puta.

Video: Kada srpska snajka servira: Sarma i pivo sa Balkana na trpezi NBA zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA