Nova bomba na Balkanu: Zagrebački Dinamo dogovorio rekordan transfer

Stiže pojačanje iz argentinske lige

  • 0
Martin Ojeda, Dinamo Zagreb, Godoj Kruz Foto: Screenshot / Youtube / Fut Más TV

Fudbaler Godoj Kruza Martin Ojeda na pragu je prelaska u Dinamo iz Zagreba. Cena Argentinca prema portalu ''Transfermarkt'' iznosi šest miliona evra, a upravo se toliko i očekuje da će Dinamo da plati.

Mladi napadač igra veoma dobru sezonu u domovini, pošto je zabeležio učinak od 12 golova i tri asistencije.

Argentinski mediji preneli su pre dva dana da su za Ojedu zainteresovani Dinamo i američki Orlando, ali najnovije informacije kažu da je sve gotovo u pregovorima argentinskog i hrvatskog kluba i da bi transfer trebalo da iznese šest miliona evra. Ipak neće celokupan iznos dobiti Godoj Kruz, već će podeliti dogovoreno obeštećenje sa Rasingom, bivšim klubom ovog napadača.

Da je sve veoma blizu realizacije govori i to da su se Dinamo i mladi Argentinac zapratili na Instagramu, a to se sasvim sigurno nije desilo slučajno.

Transfer Ojede predstavljao bi i najskuplje pojačanje u istoriji ''modrih'', pošto bi oborio rekord Marka Roga koji je plaćen pet miliona evra.

Ove sezone u HNL-u konkurencija je nikad jača, a nakon prvog dela prvenstva prvo mesto dele Dinamo, Rijeka i Osijek, ali uz to zagrebački klub ima i utakmicu manje. Ipak da su konkurenciju shvatili ozbiljno govori i podatak da je Dinamo ove zime već doveo zvučno pojačanje iz konkurentskog Osijeka. U pitanju je Petar Bočkaj koji je plaćen 2.700.000 evra.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Nova Nejmarova kuća od tri miliona dolara: Sedam spavaćih soba, bazen, zastakljeni lift, bar...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA